NOVO - otkrijte iznimnu raznolikost slovenske Bele krajine i uživajte u 2 dana i 1 noćenju za 4 osobe u kući Malerič na brežuljku s vinogradima uz 1x degustaciju vina i snack, kupanje i saunu!

Ne možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Smještajni kompleks Malerič smješten je u idiličnom mjestu Podlog uz rijeku Lahinju. Kupon vrijedi do 31.03.2024.

KUĆA ZIDANICA MALERIČ nalazi se na vinorodnom brežuljku Sadeži gdje ćete pronaći svoj mir i užitak odmora s prekrasnim pogledom.

Sadržaj kuće: TV ravnog ekrana, blagovaonica i kuhinja s hladnjakom i mikrovalnom pećnicom, stol za blagovanje, ploča za kuhanje, posuđe, kuhalo za vodu, toaletni papir, ručnici, papuče, sušilo za kosu, stalak za sušenje rublja, vrtni namještaj, pribor za čaj/kavu, hladnjak s pićem.

Cijena uključuje: 2 dana i 1 noćenje u kući zidanici Malerič1x degustacija vina i snack 1x dnevno besplatan ulaz na bazen (vremensko ograničenje korištenja) ● 1x 2 h najam privatne saune i masažnog bazenabesplatno korištenje prostora za druženje ● besplatno korištenje sprava za aerobik i fitness

EXTRA pogodnosti - besplatan parking i besplatan WI-FI

Prirodna kupališta/bazeni pravi su izbor za ekološki osviještene ljude. Prirodni bazen kombinacija je ukrasnog ribnjaka u kojem se uzgajaju vodene biljke i bazena za plivanje. U takvom bazenu ne koriste se kemikalije (npr. klor ili algecidi) za čišćenje vode. Voda se prirodnim putem čisti biljkama i mikroorganizmima koji se hrane otpadnim hranjivim tvarima i posljedično nema hrane za alge. Na taj način voda ostaje čista i zdrava. Za veću učinkovitost dodaje se cirkulacija i filtracija vode biološkim filterima ili sustavom za čišćenje.

BELA KRAJINA poznata je po iznimnoj kulturnoj raznolikosti oblikovanoj stotinama godina miješanja raznih naroda i kultura. Raznolikost se može pronaći u jeziku, kuhinji, tradicionalnoj nošnji, folkloru i arhitekturi.

Posjetite dvorce i srednjovjekovne opatije, mala sela s prekrasnim crkvama, toplicama i živopisnim gradskim trgovima. Duge šetnje uz rijeke i izvore gdje možete slušati pjev ptica napunit će vas energijom. Provedite ugodne večeri s mještanima na tradicijskim priredbama i otkrijte proizvode njihovih vještih ruku.

Posjetite stare gradove Črnomelj, Metliku i Semič. Belokranjski muzej u Metliki predstavlja prikaz povijesti Bele krajine od prapovijesti do razdoblja nakon Drugog svjetskog rata. Vrlo su zanimljivi i Tradicionalni dom srpskog stanovništva u južnoj Beloj krajini, Šokčev dvor u Žunićima ili tri hodočasničke crkve opasane zidinama (Tri fare).