Nezaboravan odmor u Wellness Villi Istriana u Umagu uz 2 ili 3 noćenja u SPA sobi sa hidromasažnom kadom na bazi polupansiona za 2 osobe, degustacije domaćih delicija, pregršt sadržaja i pogodnosti...

2 prodanaNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Kupon vrijedi do 31.05.2024.

Wellness Villa Istriana nalazi se među zelenilom u mirnom naselju Murine, neposredno od Umaga. Okružena zelenilom i sa privatnim wellnessom zasigurno će Vam pružiti nezaboravan odmor.

Wellness Villa Istriana nudi najbolje za Vaš bzebrižan predah i sve potrebe poslovnih putovanja kao i obiteljskih druženja. Doživite Istru u punom sjaju, iskušajte autohtone delicije poput maslinovog ulja i kvalitetnog vina.

EXTRA pogodnosti: razni popusti, degustacija domaćeg maslinovog ulja, vina lokalnog vinara i domaćih rakija; alkoholni ili bezalkoholni cocktail po 5€, degustacija na bazi tartufa, romantično iznenađenje u sobi (uključujući pjenušac i tradicionalne istarske kolače, na upit radi dogovora za iznenađenje), 1x najam bicikala u trajanju 2 sata, kulinarski tečaj izrade istarske pašte (tjestenine) i njoka, mogućnost dolaska na vođenu meditaciju uz vježbe disanja Finger breathing (nužna prethodna prijava prije dolaska), mogućnost dolaska na zvučnu kupku (gong, tibetanska zdjela, zvučna vilica i ostale zvučne kupke; nužna prethodna prijava prije dolaska).

Pažljivo dizajnirana da se osjećate ugodno i opustite od svakodnevnog stresa. Poseban je naglasak stavljen na dobrobit Vašeg zdravlja, a smještaj je prostran i u potpunosti opremljen.

Polupansion uključuje: bogati buffet doručak (sa domaćim sokovima, kruhom, marmeladama, jogurtima, kefirom i domaćim sirevima) ili romantičan doručak serviran u sobi te večera servirana na stol (riblja, mesna ili vegetarijanska) uz romantične svijeće i laganu glazbu.

SPA SOBA

Ova klimatizirana soba uključuje balkon, sef, mini bar i TV ravnog ekrana sa satelitskim programima. Također obuhvaća vlastitu kupaonicu s tušem, sušilom za kosu i besplatnim kozmetičkim priborom. Također ima vlastitu hidromasažnu kadu.

U malom obiteljskom objektu Wellness ville Istriane se nudi riblja večera a la carte iz dnevnog ulova ribe vlasnika koji ima i uzgoj kamenica i dagnji ;dok sin vlasnika profesionalan kuhar pomno pripravlja svježe namirnice i dnevne menije koji su poseban ponos restorana jer se njima potiče uživanje u raznim kombinacijama okusa te jedinstvenoj prezentaciji hrane. Jelovnik je inspiriran sezonskim namirnicama, a bazira se na spoju tradicionalne istarske kuhinje s elementima moderne kuhinje.

Još jedna od posebnosti ovog  restorana je što nudimo namirnice od lokalnih malih proizvođača vina, ulja, povrća i ostalih proizvoda. Na taj način svojim gostima nudimo upoznavanje pravih okusa Istre.