Blistava i pomlađena koža lica uz pomoć aOra BEAUTY LOUNGE u Zagrebu (Cvjetni) - hidrodermoabrazija, radiofrekvencija, LED terapija i kompletna luksuzna njega tijekom tretmana!

1 prodanNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Trajanje tretmana 60 minuta. Kupon vrijedi do 30.04.2024.

Ekskluzivna oaza u centru grada, aOra Beauty Lounge je mjesto na koje uvijek možete pobjeći i uživati u vremenu samo za sebe, uz najbolju njegu za svoju kožu. Koncept Aora Beauty Lounge tretmana temelji se na desetljećima iskustva i istraživanjima u modernim farmaceutskim laboratorijima specijaliziranim u proizvodnji proizvoda i tehnologije za njegu kože.

Naše savjetnice za ljepotu i kozmetičarke konstantno usavršavaju svoje znanje i prate najnovije trendove i razvoj tehnologije na polju njege i ljepote kože kako bi Vama, našim klijentima, što kvalitetnije pružile informacije i uslugu. Profesionalnost i kvalitetna priprema, te naravno ljubaznost osoblja garantiraju inspirirajući doživljaj njege i revitaliziranja Vaše kože.

Uređaj Aqua Spectra je višestupanjski tretman koji koristi revolucionarnu tehnologiju, kombinirajući se s hidro-mikrodermabrazijom, radio frekvencijom, bipolarnim RF-om, mlaznim raspršivačem hidro kisika (O2 - H2), ultrazvukom, pilingom kože i hladnim čekićem. Djelotvorno može ubrzati metabolizam stanica, koristeći ljekovite moći vode za uklanjanje nečistoća. Nježan je, čisti pore, ljušti, ekstrahira i tretira kožu te potiče pomlađivanje - ostavljajući kožu hidratiziranom i blistavom.

• Povećava cirkulaciju i protok limfe - što rezultira blistavom, sjajnom kožom
• Smanjuje bore i bore. Pomaže u jačanju proizvodnje kolagena
• Pomaže u uklanjanju tamnih mrlja, staračkih pjega i hiper-pigmentacije
• Umanjuje neravnomjeran tonus kože i blage ožiljke od akni
• Vidljivi rezultati prvog tretmana
• Duboko čišćenje i piling
• Opuštajuće, s nula osjećaja nelagode
• Poboljšava čvrstoću i cjelokupnu teksturu kože
• Poboljšava hidrataciju i hranjenje
• Zagušene i proširene pore s vremenom će postati čišće i manje na licu, vratu, dekolteu i rukama
• Pogodno za sve tipove kože

Radiofrekvencija je tretman koji se koristi za brzo i bezbolno pomlađivanje kože. Tretman radiofrekvencije lica koristi se za različite probleme kože, a učinak je zatezanje opuštene kože, smanjivanje bora te regeneracija oštećene strukture kože.

LED svjetlosnom terapijom također dolazi do povećanja krvnog protoka tj. cirkulacije i dodatnog zasićenja stanica kisikom što rezultira eliminacijom toksina te zdravijom bojom lica. Zbog snažnog antibakterijskog djelovanja LED svjetlost se također pokazala vrlo dobra u tretiranju akni „uništavanjem“ bakterija te tretiranju pigmentacijskih mrlja.

Svakom kupcu Crnog Jajeta popust od 20% na jedan proizvod vrhunske kozmetike https://aora.hr/!