Tražite rješenje za smanjenje celulita i oblikovanje tijela? Salon TeSa u Splitu donosi Vam paket od 10 tretmana - 4x kavitacija, 4x limfna drenaža i 2x radiofrekvencija - uz 70% popusta!

2 prodanaNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Kupon vrijedi do 30.04.2024.

LIMFNA DRENAŽA radi na principu isprekidane pneumatske kompresije (presoterapija). Masaža ekstremiteta događa se na osnovi kompresije rukava napunjenih zrakom u koje se komprimirani zrak upuhuje iz baznog uređaja (kompresor) kroz sustav cjevčica. Svaki rukav sastoji se od više međusobno neovisnih zračnih komora koje se napuhuju u prethodno definiranim ciklusima, ovisno o dijagnozi.

Tretman razbijanja masnog tkiva KAVITACIJOM je efektivan tretman kojim ćete gubiti centimetre u obujmu na struku, bokovima, bedrima, stražnjici, nogama i rukama. Ova superiorna metoda ciljano razbija masne stanice koje nakon razbijanja jednostavno nestaju! Masnoće se pogađaju na taj način da ultrazvučna energija djeluje na staničnu membranu masnih stanica, a istovremeno je apsolutno neinvazivna za ostala tkiva i kožu. Razbijena masnoća se razlaže metaboličkim procesima, a centimetri u obujmu se vrlo brzo smanjuju.

RADIOFREKVENCIJA uključuje primjenu kozmetičkog gela i toplog “štapića” kojim se prelazi po koži kružnim pokretima. Štap nježno zagrijava dubinske slojeve kože na približno 40°C. "Zavaravanjem" mozga da pomisli kako je došlo do potencijalne ozljede, potičemo organizam na samoiscijeljenje. Tako se povećava proizvodnja kolagena i zatezanje elastičnih vlakana u koži. Takvo zatezanje je trenutačno. To znači da se koža učvršćuje i podiže odmah nakon prvog tretmana. Blaga toplina potiče i smanjenje broja masnih stanica te sužavanje pora.