Luksuzan odmor u centru grada Zadra - 3 dana/2 noćenja za 2 osobe u dizajnerski opremljenom i modernom Marcius Luxury Apartment s jacuzzijem i finskom saunom!

Ne možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Razmazite se luksuznim odmorom za dvoje u renomiranom Apartmanu Marcius Luxury sa vlastitim jacuzzijem i finskom saunom za prave wellness gušte... Kupon se može iskoristiti do 14.04.2024.

MARCIUS LUXURY APARTMENT smješten je u centru Zadra, u blizini plaža Kolovare i Maestrala te na nekoliko koraka od Narodnog trga u Zadru i 1,7 km od plaže Karma. 

U apartmanima uključeni su: besplatni Wi-Fi, klima, pećnica i električno kuhalo!

Apartman nudi besplatni Wi-Fi, klima-uređaj, pećnicu i električno kuhalo, uključuje 1 spavaću sobu, TV ravnog ekrana sa satelitskim programima, opremljenu kuhinju s perilicom posuđa i hladnjakom, perilicu rublja i 1 kupaonicu s tušem. 

U sklopu ovog apartmana s 4 zvjezdice dostupne su sauna i hidromasažna kada, a moguć je najam bicikala i automobila (uz nadoplatu).

Smješten u samom srcu Jadrana ZADAR čini urbano središte Sjeverne Dalmacije kao administrativni, privredni, kulturni i politički centar regije u kojem živi 75.000 stanovnika. Izrazito razvedena obala, otoci i netaknuta priroda mame brojne nautičare upravo na ovo područje.