Romantični paket za dvoje povodom Dana žena u wellnessu Hotela Matija Gubec u Stubičkim Toplicama - cjelodnevno kupanje, saune, 1x klasična njega lica, vrata i dekoltea i 1x masaža cijelog tijela!

2 prodanaNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

U nadolazećem mjesecu u znaku Dana žena počastite se fenomenalnim paketom za zasluženo i potpuno opuštanje... Kupon vrijedi do 31.03.2024.; ne vrijedi za 08.03.-10.03.

Dobrodošli u Hotel Matija Gubec – vaš hotel u srcu Hrvatskog Zagorja. Okružen zelenilom prekrasne prirode, Hotel je smješten u Stubičkim Toplicama na samom izvoru termalne i ljekovite vode. Stubičke Toplice nalaze se u Hrvatskom Zagorju, 40 km sjeverno od Zagreba, 3 km zapadno od Donje Stubice, na nadmorskoj visini od 168 m.

Bazenski dio hotela povezan je direktno sa smještajnim kapacitetima i omogućuje gostima nesmetano korištenje istih. Bazeni su otvoreni tijekom cijele godine. Termalna voda Stubičkih Toplica na glasu je svojim kvalitetama kao i termalne vode poznatih toplica Karlovy Vari.

U ponudi Vas očekuju neograničeno korištenje hotelskih bazenaneograničeno korištenje wellnessa - 5 sauni i relax room ● 1x klasična njega lica, vrata i dekoltea ● 1x masaža cijelog tijela uljem LOMI LOMI u trajanju 55 minuta

MASAŽA LOMI-LOMI ULJEM inspirirana havajskim ritualima ljepote. Svrha masaže je oslobađanje energetske blokade. Masaža se izvodi blago, ali duboki pokreti, ritmička kretanja pomažu uništiti blokiranu energiju. Poboljšava fizičko stanje i cirkulaciju krvnih i limfnih linija. Ovo ulje je tradicionalan proizvod koraljnog otočja južnog Pacifika, a dobiva se maceriranjem cvjetova gardenije u nerafiniranom kokosovom ulju. 

Njegova snažna hidratacijska svojstva pružaju  hidrataciju svih slojeva epiderme, prilikom čega se  stvara  zaštitni sloj na koži i štiti je od vanjskih utjecaja. Prirodno protugljivično djelovanje kokosovog ulja zajedno s antiseptičkim djelovanjem gardenije pomaže u zaštiti kože i njene funkcije.