NOVO! Posjetite slikovito mjesto Jablanac i uživajte u idiličnom odmoru u Hotelu Kul IN Ablana uz 3 dana i 2 noćenja ili 4 dana i 3 noćenja na bazi polupansiona za 2 osobe!

2 prodanaNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Upoznajte Jablanac, šarmantno malo mjesto u Ličko-senjskoj županiji i posjetite Uvalu Zavratnica, jednu od najljepših uvala na Jadranu… Kupon vrijedi od 29.03. do 05.05.2024.

Provedite odmor u osvježavajućem mediteransko-planinskom okruženju hotela Kul IN Ablana jer smo pripremili posebnu ponudu.Hotel Kul IN Ablana novouređen je hotel sa sjajnom gastro ponudom, a nalazi se u mirnom gradiću Jablancu, pravoj mediteranskoj zajednici i odličnoj polaznoj točki za istraživanje gastro tajni hrvatskih otoka i planinskih krajeva.

U Kul IN Ablani uživamo u mirnom okruženju i druženju uz panoramski pogled na more. Čeka vas inovativan jelovnik koji je spoj lokalnih namirnica i modernih okusa, ugodno osoblje i domaćinska atmosfera.

U Ličko-senjskoj županiji nalazi se 58% ukupne površine svih hrvatskih nacionalnih parkova. Ljubitelji prirode i aktivnog odmora mogu istražiti obližnje nacionalne parkove, a ako vas kod lokacije više privlači odmor i mirna atmosfera Jablanca onda ćete uživati u šetnjama po mjestu i pogledu na more.

U slobodno vrijeme iskoristite priliku za kratke posjete i razglede u blizini! Posjetite Plitvička jezera, Uvalu Zavratnicu ili Nacionalni park Sjeverni Velebit ili se zaputite na otok Rab ili Pag.