Luksuzni paket za dvoje povodom Dana žena u wellnessu Hotela Matija Gubec u Stubičkim Toplicama - cjelodnevno kupanje, saune, 1x tretman lica trostrukim vitaminom C i 1x hot stone masaža!

1 prodanNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

U nadolazećem mjesecu u znaku Dana žena počastite se fenomenalnim paketom za zasluženo i potpuno opuštanje... Kupon vrijedi do 31.03.2024.; ne vrijedi za 08.03.-10.03.

Dobrodošli u Hotel Matija Gubec – vaš hotel u srcu Hrvatskog Zagorja. Okružen zelenilom prekrasne prirode, Hotel je smješten u Stubičkim Toplicama na samom izvoru termalne i ljekovite vode. Stubičke Toplice nalaze se u Hrvatskom Zagorju, 40 km sjeverno od Zagreba, 3 km zapadno od Donje Stubice, na nadmorskoj visini od 168 m.

Bazenski dio hotela povezan je direktno sa smještajnim kapacitetima i omogućuje gostima nesmetano korištenje istih. Bazeni su otvoreni tijekom cijele godine. Termalna voda Stubičkih Toplica na glasu je svojim kvalitetama kao i termalne vode poznatih toplica Karlovy Vari.

U ponudi Vas očekuju neograničeno korištenje hotelskih bazenaneograničeno korištenje wellnessa - 5 sauni i relax room ● 1x tretman lica trostrukim vitaminom C ● 1x hot stone masaža u trajanju 55 minuta

HOT STONE masaža zagrijanim kamenjem, je zaista jedinstvena tehnika koja kombinira blagodati zagrijanog bazaltnog kamenja i mirisnih ulja. Ova vrsta masaže odvija se u tri faze. 

Prva faza: pomoću lagane masaže rukama, priprema Vaše tijelo, zagrijava ga, pokreće cirkulaciju i potiče Vas na opuštanje kao pripremu za tretman ugrijanim kamenjem. U drugoj fazi masaže na Vaše se tijelo, pomno odabranim načinom i pozicijom, polaže ugrijano bazaltno kamenje. Ovo je vrijeme psihofizičkog regeneriranja: otpuštaju se svi oblici stresa i napetosti, ukočeni mišići, tjeskoba, nesanica, depresija, uklanja se višak tekućine iz organizma i otrovne tvari. Ovaj potpuno neagresivan tretman ublažit će i Vašu reumu ili išijas te pojačati cirkulaciju. Treća faza masažne terapije ugrijanim kamenjem je relaksirajuća masaža rukama koja će zaokružiti ovaj izvanredan tretman.