[23.-25.02.] ULTRA LAST MINUTE GASTRO VIKEND u Istri uz 3 dana i 2 noćenja s polupansionom i Wellness & Spa za 2 osobe u Hotelu Premantura Resort 4* i degustaciju domaćih proizvoda u vinariji Medea...

1 prodanNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Savršen vikend u Istri uz bogatu ponudu Hotela Premantura Resort 4* i pravi gastro doživljaj u renomiranoj vinariji Medea u Vodnjanu... Kupon vrijedi za 23.02.-25.02.2024.

Obavezna nadoplata za izlet u vinariju Medea u subotu 24.02. u 11:00 sati; degustacija 3 vina i maslinovog ulja uz hladnu platu i kruh po cijeni od 15 eura /osobi, plaćanje u vinariji. Prijave za izlet zaprimaju se do četvrtka 22.02. Od hotela do vinarije je potrebno 25 minuta vožnje vlastitim automobilom, a adresa je Željeznička 15, 52215 Vodnjan.

VINARIJA MEDEA

Mlada smo vinarija smještena u gradu Vodnjanu u blizini Pule. Mlad smo tim koji povezuje ljubav prema dvije stvari, vinu i Istri. Stoga stojimo iza svježih i užitnih vina, odrazu onog najboljeg ovdje - bogate zemlje i grožđa koje iz nje raste. Ono što nastaje je Medea, inspirirana našim ljudima, podnebljem, spojem kontinenta i Jadrana, bogatom gastronomskom i kulturnom tradicijom.

Medea stoji kao naziv naših šest vina, od sorti: malvazije, chardonnaya, rosea, merlota, cabernet sauvignona i terana, te jednog pjenušavog vina od sorte malvazija istarska. Riječ je o svježim vinima s jedne strane namijenjenim intimnim trenucima, za ručak, večeru ili opuštena druženja. S druge strane, jednako su namijenjena profesionalcima koji će ih poslužiti u vinskim barovima i restoranima.

Svejedno da li tražite luksuzno iskustvo ili nezaboravnu pustolovinu, HOTEL PREMANTURA RESORT 4* je mjesto za oboje.

Na mirnom i spokojnom mjestu, okružen prekrasnom prirodom te na 3 minute hoda do mora, smjestio se Hotel Premantura Resort. U sklopu objekta je sezonski infinity bazen iz kojeg pogled pada na uvalicu i šumoviti krajolik, zatim wellness te mediteranski vrt, restoran i bar sa terasom oko bazena.

Sve su smještajne jedinice klimatizirane. U svakoj je prostor za sjedenje s TV-om ravnog ekrana i balkon. Također, sve sobe uključuju vlastitu kupaonicu s tušem, besplatnim kozmetičkim priborom i sušilom za kosu. Gosti mogu koristiti besplatan WiFi u cijelom objektu.

Očekuje Vas i butelja vina ili pjenušca na poklon te piće dobrodošlice po izboru, a u popodnevnim satima posladite se voćem i kolačima...

Originalni domaći specijaliteti i bogata Istarska povijest jamče nezaboravno iskustvo. U Hotelu Vas za bogati doručak očekuje raznolika ponuda hrane - od ribljih jela, salata, voća i povrća preko uobičajenih namirnica za doručak kao što su razne vrste finih kolača, kroasana, muslija, jaja pripremljenih na razne načine, do istarskog pršuta i slavonskog kulena uz kozji, kravlji ili ovčji sir s maslinama, tartufima, paprom i ljutim papričicama. 

Za večeru Vas očekuje riblji ili mesni meni s prilozima. U sklopu ribljeg menija nudi se kvalitetna, svježa sezonska riba, ovisno o ulovu tog dana, a mesni meni baziran je isključivo na mesu lokalnih uzgajivača.

U cijenu uključeno i korištenje wellnessa sa jacuzzijem, turskom i finskom saunom, grijanim klupama, tuševima i prostom za opuštanje (uz prethodnu rezervaciju na recepciji hotela i ovisno o raspoloživosti)!

Hotelski wellness ima grijane klupe, tursku i finsku saunu, a za okrjepu možete izabrati čaj po svom ukusu. 

Neovisno o tome jeste li ljubitelj kopnenih aktivnosti ili morskih dubina, Premantura je raj za ljubitelje aktivnog turizma, prirode i adrenalina. 

Po želji gosta, uz dodatnu nadoplatu, moguć je najam bicikala za istraživanje prekrasnog parka prirode Kamenjak! Plaže Rta Kamenjak izabrane za jedne od najljepših plaža u Hrvatskoj, a sam je Rt nazvan "jadranskim biserom". Ulazak se naplaćuje za vozila, dok je za pješake i bicikle ulaz besplatan.