Akcija u Zagrebu uz brzu vožnju i adrenalin na KARTINGU - kreni i ugrabi paket za 1, 3 ili 5 vožnji po 10 minuta u Karting Areni na Zagrebačkom Velesajmu već od samo 11,50 €!

986 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Testirajte svoje vozačke sposobnosti na fenomenalnom indoor-outdoor kartodromu! Kupon, odnosno vožnje možete iskoristiti do 15.04.2024.

U cijenu uključeno i: korištenje kacige, higijenske potkape, zaštite prsnog koša i vrata i rukavica + tehnički brifing + precizno mjerenje vremena putem karting manager timing sistema telemetrijskog sustava s ispisom rezultata i praćenjem na ekranima!

KARTING ARENA

Prva indoor staza u Hrvatskoj je rezultat vizije i ekspertize slovenske tvrtke Ensol 360, globalnog lidera u izgradnji kartodroma s više od 50 instaliranih kartodroma diljem svijeta, među kojima je i spektakularni multi-level kartodrom F1 prvaka Marija Andrettija u Orlandu.

Dok početnicima omogućava brzo i sigurno upoznavanje kartinga, iskusnije vozače tjera u poboljšavanje vremena i tehnika vožnje. Staza je opremljena najnaprednijim i najsigurnijim karting barijerama i apsorpcijskim sustavima, a površina tretirana specijalnim F1 premazom jamči izvrsno, jednakomjerno i predvidljivo prianjanje.

Staza je duga 340 metara, a širina varira između 6 i 8 metara. Ekspertno dizajnirana konfiguracija u kombinaciji sa specijalnim F1 premazom podloge jamči izuzetan i nezaboravan doživljaj sportske vožnje.

Ponosno predstavljamo našu novu flotu karting vozila! 

Upoznajte 22 potpuno nova Sodi SR5 karting vozila s četverotaktnim motorom Honda GX od 270ccm. Ostanite uvjereni u kvalitetu, jer smo vjerni Sodikartu, vodećem globalnom proizvođaču rental kartinga čiji se kartovi voze na preko 1500 kartodroma (indoor i outdoor) diljem svijeta.

Uz predivan dizajn SR petica, oduševit će vas i niz tehničkih inovacija:

● manja ukupna težina za bolje performanse 
● precizno i olakšano skretanje s Easy Drive upravljačkim sustavom 
● napredna sigurnosna tehnologija, uključujući Roll Bar šipku i sustav sigurnosnih pojaseva u tri točke 
● najnoviji model Sodijeve šasije 
● cjelovita podnica za zaštitu nogu od udaraca 
● 2D sustav za olakšano samostalno namještanje pedala 
● međunožni sustav za namještanja sjedala koji omogućava korisniku samostalno namještanje
● volan u stilu Formule 1

Sve to, uz činjenicu da su kartovi tek izašli iz tvornice, rezultira neusporedivim iskustvom kartinga u ovoj regiji te očekujemo da će vozači u njima imati mogućnost obaranja svih prijašnjih rekorda u Karting Areni Zagreb!

Posjetite nas već danas i isprobajte najveću razinu karting iskustva u regiji.

SAVJET

Zauzetost staze pratite na https://www.karting-arena.com/kartodrom/#zauzetostnemojte čekati zadnji tjedan za korištenje kupona te ga iskoristite što prije da biste izbjegli gužve i višesatna čekanja.