Upoznajte ljepote Baranje, odmorite se na 3 dana i 2 noćenja na bazi polupansiona za 2 osobe u Villi Sandrini i uživajte u degustaciji raznih domaćih proizvoda!

5 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Eko selo Karanac nudi Vam sve ljepote Baranje na dlanu i autentični doživljaj staroga sela te mogućnost uživanja u bogatoj gastronomsko-turističkoj ponudi... Kupon vrijedi do 01.05.2024.; ne vrijedi za 29.03.-01.04.

Iz baranjske ponude izdvajamo: šetnja promenadom i parkovima biciklizam, jahanje, lov, ribolov, vožnja kanuima, mini golf u Zmajevcu, vinske ceste, restorane s ciganskom muzikom, vinske podrume izlete brodom ili čamcima u kopački rit. Kao što vidite turistička ponuda Baranje je i više nego raznolika.

Polupansion uključuje: 2x baranjski doručak (kulen, kobasica, slanina, sir i kajmak, jaja i domaći kruh) + 1x večera u Villa Sandrini + 1x večera u restoranu sa živom ciganskom muzikom (izbor između fiš paprikaša, pečene ribe ili miješanog mesa)!

Uživajte u domaćim delicijama i specijalitetima kuće kao što su čardaš, baranjski čobanac, riblji paprikaš, grah u kotlu, sarma,... 

Uz ukusnu hranu, uživajte i u vinima u našoj ponudi!

Nudimo domaća rinfuzna vina i po želji vrhunska baranjska vina u butelji: Graševina, Traminac, Frankovka, Sivi pinot, Cabernet Sauvignon!

Karanac i okolica pružaju bezbroj mogućnosti za aktivan odmor, ali i uživanje u sitnim radostima, kao što su posjeti vinskim podrumima i pitoresknim etno restoranima gdje uz romsku glazbu ili tamburicu možete doživjeti ne samo kuhinju Baranje, već Baranju samu! Uz šetnju promenadom i parkovima, možete se baviti biciklizmom, lovom i ribolovom, mini golfom u Zmajevcu, ili, pak, izabrati izlet brodom ili čamcima u Kopački Rit ili vožnju čamcima po rijeci Dunavu.