Idiličan Uskršnji odmor na baranjski način uz odmor i bogatu gastronomsku ponudu u Villi Sandrini - 3 dana i 2 noćenja ili 4 dana i 3 noćenja na bazi polupansiona za 2 osobe i piće dobrodošlice!

2 prodanaNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Eko selo Karanac nudi Vam sve ljepote Baranje na dlanu i autentični doživljaj staroga sela te mogućnost uživanja u bogatoj gastronomsko-turističkoj ponudi... Kupon za 2 noćenja vrijedi za 30.03.-01.04., a kupon za 3 noćenja vrijedi za 29.03.-01.04.

Za opciju 3 noćenja večera 29.03. u 19h u Villi Sandrina (izbor između miješane pečene ribe ili perkelta od 4 vrste mesa divljač, junetina, teletina, močing) 

Za opciju 3 noćenja doručak 30.03. (kulen, čvarci, kulenova seka, slanina, jaja, sir i kajmak, suhi vrat domaći kruh)

Za opciju 2 i 3 noćenja večera 30.03. u restoranu sa ciganskom muzikom uz izbor između 3 menija (fiš paprikaš, pečena miješana riba ili miješano meso sa grilla) 

Za opciju 2 i 3 noćenja tradicionalni Uskršnji doručak 31.03. (domaća kuhana šunka u kotlu, slanina, kulen, kobasica, kuhana jaja, sir i kajmak, domaći kruh, prirodni sok) + večera u 19h u Villi Sandrina (pečena janjetina sa ražnja, mladi luk, krumpir, domaći kruh) 

Za opciju 2 i 3 noćenja doručak 01.04. (kulen, slanina, suhi vrat, čvarci, jaja, sir i kajmak, kruh, prirodni sok)

Iz baranjske ponude izdvajamo: šetnja promenadom i parkovima biciklizam, jahanje, lov, ribolov, vožnja kanuima, mini golf u Zmajevcu, vinske ceste, restorane s ciganskom muzikom, vinske podrume izlete brodom ili čamcima u kopački rit. Kao što vidite turistička ponuda Baranje je i više nego raznolika.

Uživajte u domaćim delicijama i specijalitetima kuće kao što su čardaš, baranjski čobanac, riblji paprikaš, grah u kotlu, sarma,... 

Slobodno vrijeme iskoristite za obilazak mjesta i okolice, vinskih podruma i dvoraca Baranje ili pak posjet Kopačkom ritu i Vukovaru!

Karanac i okolica pružaju bezbroj mogućnosti za aktivan odmor, ali i uživanje u sitnim radostima, kao što su posjeti vinskim podrumima i pitoresknim etno restoranima gdje uz romsku glazbu ili tamburicu možete doživjeti ne samo kuhinju Baranje, već Baranju samu! Uz šetnju promenadom i parkovima, možete se baviti biciklizmom, lovom i ribolovom, mini golfom u Zmajevcu, ili, pak, izabrati izlet brodom ili čamcima u Kopački Rit ili vožnju čamcima po rijeci Dunavu.