Posjetite Sarajevo i doživite nezaboravne trenutke u Aparthotelu Centar Sarajevo u samom centru grada uz 2 dana i 1 noćenje u luksuznom Prestige apartmanu na bazi doručka za 2 osobe i samo 70€!

7 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Dvoje djece do 6 godina GRATIS! Jedinstvena lokacija u samom centru, a istovremeno izolirana od gradske buke... Ponuda uključuje i besplatno mjesto u garaži pod video nadzorom! Kupon vrijedi od 01.03. do 31.03.2024.

APARTHOTEL CENTAR SARAJEVO je novootvoreni objekt u samom centru Sarajeva, jedinstvena lokacija za sve koji vole da su u samom centru, a da su opet ugodno distancirani od gradske buke čime je ugodan odmor garantiran. 

Objekt raspolaže sa 20 soba i 60 apartmana ekskluzivno opremljenih kvalitetnim i modernim namještajem uz implementaciju najsuvremenije hotelske tehnologije po ugledu na svjetski poznate hotele. 

Luksuzni apartmani i sobe u našem hotelu pružit će Vam nezaboravan doživljaj bilo da putujete sami, s obitelji ili ste na poslovnom putu. 

Mogućnost nadoplate na licu mjesta: turistički obilazak grada u pratnji vodiča ● cjelodnevni ili poludnevni izlet na olimpijske planine Bjelašnica, Igman, Jahorina i Trebević ● SKI transfere ● SKI Pass dnevni, poludnevni i dječji ● licencirane SKI instruktore.

PRESTIGE APARTMAN

Oduševit će Vas prostrana veličina 45-50 m². Ovaj apartman uključuje prostrani bračni krevet, dnevni boravak sa trosjedom na razvlačenje, kuhinjski stol, opremljenu kuhinju i kupaonicu.

U vašoj vlastitoj kupaonici: kada ili tuš kabina, ručnici, papuče, sušilo za kosu.

U mogućnosti smo osigurati Vam bilo koji tip eventa ili druženja - na raspolaganju je vrlo atraktivan prostor idealan za održavanje konferencija, prezentacija, sastanaka, seminara, team buildinga i sl. (rooftop sala na krovu hotela sa panoramskim pogledom na grad!).