Barokna oaza luksuza nedaleko od Zagreba za najromantičniji odmor u dvoje u aristokratskom ruhu - uživajte u Danu žena u Hotelu Dvorac Jurjevec uz 1 ili 2 polupansiona, romantičnu večeru i wellness...

1 prodanNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Oaza koja će razmaziti sva vaša osjetila i vaš odmor učiniti nezaboravnim iskustvom! Kupon vrijedi od 03.03. do 10.03.2024.

Zamislite dvorac kao preslikan iz neke knjige bajki u mirnom ruralnom kraju, dvorac koji priča povijesne priče koje vrijedi poslušati i istražiti, a sadašnjost doživjeti. Zamislite sad malu oazu mira u tom ruralnom kraju.

1 ili 2 noćenja u aristokratskim sobama (standard ili superior) na bazi polupansiona (raskošan doručak s proizvodima lokalnih OPG-ova i domaćinstava i večera) ● romantična večera u aristokratskom ambijentu restorana Sveti Juraj u sklopu hotela - odabir između 3 bogata menija u sljedovima  piće dobrodošlice neograničeno korištenje wellnessa - grijani unutarnji bazen, jacuzzi, finska sauna + wellness set u sobi (ogrtač, ručnik i papuče) ● besplatan WiFi  besplatan parking rana prijava i kasna odjava ovisno o raspoloživosti

Priča o nastanku HOTELA DVORAC JURJEVEC nastaje na nekadašnjem posjedu austro – ugarskih plemića Thurn Taxis još u 17 stoljeću. Gotovo cijelo stoljeće Dvorac Jurjevec je bilo poznato utočište visoke aristokracije. Hotel je posvećen očuvanju tradicije, naglašavanju lokalnih vrijednosti koji se savršeno uklapaju u  prirodu koja nas okružuje.

Ovaj hotel dvorac obilježavaju 24 komfornih i stilskih uređenih soba, wellness te jedinstvena ponuda lokalnih specijaliteta pod vodstvom vrhunskih kuhara. Samo su dio priče koju možete doživjeti zajedno s ljubaznim i predanim osobljem hotela. 

Naša kulinarska priča je isprepletena s tradicijom i strašću prema gastronomiji, obećavajući iskustvo koje će oduševiti čak i najzahtjevnije nepce. Prepustite simfoniji okusa i mirisa, s ljubavlju pripremljenih za vaše uživanje. Doživite čaroliju objedovanja gdje se povijest i umjetnost okusa spajaju u nezaboravnom ambijentu.

Opustite u toploj i elegantnoj atmosferi wellnessa u Hotelu Dvorac Jurjevec gdje možete zaustaviti vrijeme i stvoriti trenutak apsolutnog opuštanja i blagostanja.

Detoksicirajte se i opustite u blagoj vrućini naše tradicionalne finske saune, a potom se prepustite ugodnoj toplini našeg elegantnog unutarnjeg bazena ili neka vas nježni mjehurići našeg jacuzzija miluju vas do stanja.