[VARAŽDIN] Osvježite, pomladite i regenerirajte kožu svoga lica mezoterapijom dermapenom s botopeptidima u Kozmetičkom salonu Artevita!

8 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Mezoterapija je metoda koja osigurava intenzivnu hidrataciju kože, vraća joj elastičnost, tonus i sjaj! Kupon se može iskoristiti do 30.04.2024.

MEZOTERAPIJA

Trenutno mezoterapija je najnovija i učinkovita metoda u području dermatološke i estetske kozmetike za prijenos aktivnih i visokomolekularnih sastojaka u niže slojeve kože. Mezoterapijom je moguće bitno dublje i intenzivnije prodiranje u kanal kao na primjer s ionoforezom, ultrazvukom, hladnog lasera ili radio frekvencom. Visoko molekulski sastojci će ostati znatno duže u koži, te s toga mogu biti učinkovitiji i imati puno jači efekt. 

Mezoterapija se koristi za: * pomlađivanje kože lica, vrata i dekoltea * ublažavanje i brisanje bora * regulaciju sebuma * zatezanje tkiva * intenzivnu hidrataciju kože * elastičnost, tonus i sjaj * smanjenje i nestanak couperose * imunitet kože * * lifting efekt.

DERMAPEN je kozmetički uređaj u obliku olovke s mikroiglicama kojim se izvodi uklanjanje bora i ožiljaka nekirurškim putem. O njegovoj kvaliteti govori i to što je dobio nagradu za najbolji svjetski profesionalni uređaj za rejuvenaciju kože te nagradu za najbolji svjetski uređaj za zatezanje kože.

Sam tretman je osmišljen tako da prirodnim putem potiče obnavljanje kože - vertikalnim ubodima iglicama radi površinsko mikrooštećenje kože čime se potiče veća proizvodnja kolagena. Dermapen sadrži mnoštvo mikroiglica za jednokratnu uporabu s jedinstvenom oprugom koja automatiziranim pokretima vibrira, te tako ostvaruje kontroliraniji rezultat.

BOTOPEPTIDI prvenstveno igraju veliku ulogu kada je u pitanju postizanje mladenačkog i njegovanog izgleda, jer su peptidi iznimno bitni u izgradnji, revitalizaciji i elastičnosti kože. Njihova snaga je u tome što djeluju na odgađanje prvih znakova starenja, a kod već nastalih bora revitaliziraju i regeneriraju tkivo. Kod kože je bitan kolagen, protein sastavljen od aminokiselina raspoređenih poput lanca.

Razgradnjom kolagena, stvaraju se kratki segmenti aminokiselina, a peptidi su ti upravo kratki lanci aminokiselina koji su zaduženi za zdrav izgled kože. Laički rečeno, peptidi zatežu i zaglađuju bore tako da stanicama kože šalju signal da otpočnu intenzivnu obnovu ključnih elemenata za izgradnju kože - kolagena, elastina, hijaluronske kiseline. Dakle, slobodno možemo reći kako peptidi imaju sličan učinak poput Botoxa, ali bez invazivnog tretmana.

Nakon kupnje kupona obavezna najava 7 dana unaprijed na 095 507 0979, uz KOD i ID kupona po primitku!