Idiličan proljetni odmor i opuštanje u modernom Boutique hotelu Bura 45⁰N u Senju uz 2 ili 3 noćenja na bazi polupansiona za 2 osobe, finsku saunu i relax zonu, popust na beauty tretmane...

1 prodanNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Dijete do 7 godina GRATIS! Kupon vrijedi od 01.03. do 15.04.2024.

BOUTIQUE HOTEL BURA 45 ⁰N je hotel u srcu grada Senja. Ponosno noseći ime koje savršeno opisuje ovaj lokalitet, glavni cilj hotela je unaprijediti turističku ponudu u ovom posebnom i povijesnom dijelu Hrvatske te staviti grad Senj na turističku kartu destinacija važnih za posjetiti iz raznih razloga.

U usluzi polupansiona uključen je bogati buffet doručak i večera u 3 slijeda!

U opciji 2 noćenja uključen Wine happy hour (10% popusta na bocu vina po želji), a u opciji 3 noćenja uključena 1x boca Herceg vina za vrijeme večere!

Potpuno renoviran, sa savršenom lokacijom važnom ne samo za prolazne goste, s obogaćenim sadržajima kao što su novi a la carte restoran, lobby bar, konferencijska dvorana, privatna hotelska plaža, beach bar, wellness i spa usluge, Boutique Hotel Bura 45 ⁰N je tu da vam pruži svi gosti s modernim smještajem i mjestom bez stresa gdje mogu osjetiti svoje pravo ja, gdje se mogu potpuno opustiti i opustiti te se usredotočiti na istraživanje nevjerojatnog okruženja, bilo da je ljetna ili zimska sezona.

Soba s balkonom i pogledom na more savršena je za par koji želi imati dovoljno prostora za potpuno uživanje na odmoru ili poslovnom putovanju. Ima veliki bračni krevet, smart TV, radni stol sa stolicom, fotelju na razvlačenje, ormar s kliznim vratima, sef i minibar. Najbolji adut ove sobe je lijep i opremljen balkon, tako da gosti mogu započeti dan ispijajući espresso uz prekrasan pogled na horizont i more ispred sebe.

Opustite se u finskoj sauni i relax zoni (u trajanju 60 minuta za opciju 2 noćenja, a 120 minuta za opciju 3 noćenja) i počastite se nekim od tretmana u Beauty centru by Renata uz 20% popusta (potrebna prethodna rezervacija termina u trenutku provjere raspoloživosti termina za boravak u hotelu)...

Glavni hotelski restoran ima jednostavnu blagovaonicu za uživanje u doručku u opuštenoj atmosferi. Ima jednostavan, ali ipak suvremeni dizajn izloga s hranom. Izbor hrane prezentira sezonske namirnice domaćih proizvođača. Gosti također mogu uživati ​​u doručku na vanjskoj terasi na glavnom trgu jer joj se može lako pristupiti iznutra.

Grad Senj je najstariji grad na gornjem Jadranu. Nalazi se u podnožju Kapele i Velebita, najveće planine u Hrvatskoj. Simbol grada je tvrđava Nehaj poznata kao "Nehajska kula". 

Područje grada obuhvaća obalu u dužini od 76 km. Osim po buri, brojnim kulturnim znamenitostima, prekrasnoj prirodi i dugoj povijesti, Senj je poznat i po Senjskom ljetnom karnevalu, najstarijoj i najvećoj manifestaciji te vrste u Republici Hrvatskoj.