Crno Jaje i Orijent u najslađoj akciji ikad - mini obiteljska ili velika rođendanska torta Ferrero, Parfe čokolada, Parfe vanilija ili Cheesecake s borovnicama već od samo 20€!

3 prodanaNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Želite li samo u jednom zalogaju zakoračiti u četvrtu dimenziju ili pronaći peti element u obliku slastice koji nedostaje da vaš dan bude potpun? Na vašem putovanju kroz slatki svijet, naše poslastice će biti osmi suputnik koji sigurno neće biti uljez! Kupon vrijedi do 20.04.2024.

Jedan od bitnih ciljeva slastičarnice Orijent je zadržati okuse, kvalitetu, inovativnost, kreativnost i spajati neobične sastojke, a sve to kako bi naši slatkoljupci nastavili Orijent prepoznavati kao svoj omiljeni slatki kutak...

SLASTIČARNICA ORIJENT

Ako se o kojoj zagrebačkoj slastičarnici neprekidno pričalo već krajem 30-ih godina prošlog stoljeća, pričalo se o Orijentu. Od prvoga dana davne 1936., kada je Zulfi Tahiri otkupio slastičarnicu od tadašnjeg vlasnika, Orijent se pretvarao u sinonim za popodnevne lagane šetnje i odlaske na tortu, kolače ili sladoled.

Orijentove slastice desetljećima su upotpunjavale važne i manje važne događaje u životu Zagrepčana - uz njih su se odvijali romantični spojevi, odlasci na slasticu pod ruku s bakom, a Orijentov je domaći sladoled raznim uzrastima s vrlo specifičnim okusima rashladio ljetna, nedjeljna popodneva. Tu vezu nastojimo zadržati i danas.   

Kvalitetni domaći sastojci, originalnost koja je neviđenim okusima i recepturama zaslađivala Zagreb i puno ljubavi prema poslu, koja se uz fine mirise oduvijek širila iz Orijenta, bili su recept za uzajamnu ljubav Orijenta i Zagreba.

Orijent danas, nakon više od 8 desetljeća, ne odustaje od svojih načela. U tome leži tajna njegove kvalitete, a u kvaliteti božanstvo okusa Orijentovih slastica. Još smo jednu svoju karakteristiku nastavili njegovati, a to je inovativnost. 

Originalne okuse sladoleda i slastica uvijek sami izmišljamo, eksperimentiramo s vrlo zahtjevnim okusima, a kreativnost upisujemo i u nazive slastica.

Isključivo osobno preuzimanje. ODMAH po kupnji i primitku kupona OBAVEZNA rezervacija izabrane torte s osobnim podacima i lokacije za osobno preuzimanje minimalno 3 dana ranije na orijent@konfekt.hr i +385 1 2315 323 (Maksimirska) / +385 1 4683 811 (Froudeova). Kupon obavezno priložiti u e-mailu i donijeti u slastičarnicu pirlikom dolaska i preuzimanja gotove torte.

Orijent Maksimirska: Maksimirska cesta 34, +385 1 2315 323; radno vrijeme ponedjeljak – subota 08:30 – 21:00h, nedjelja i blagdani 10:00 – 20:00h. 

Orijent Froudeova: Froudeova 1, +385 1 4683 811;radno vrijeme ponedjeljak – srijeda 09:00 – 21:00h, četvrtak – subota 09:00 – 22:00h, nedjelja i blagdani 10:00 – 20:00h.