Opuštanje u Istri uz 3 dana i 2 noćenja s polupansionom u Hotelu & Casa Valamar Sanfior 4* u Rapcu za 2 odraslih ili 2 odraslih i 1 dijete do 12 godina, korištenje wellnessa i unutarnjeg bazena...

33 prodanaNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Boravišna pristojba uključena u cijenu! Kupon vrijedi do 29.03. ili od 01.04. do 25.04.2024. Isključeni termini 23.-29.03.24. *Isprintani kupon obavezno ponijeti sa sobom i predati na recepciji prilikom check in-a.

Valamar Sanfior hotel 4*

Ovaj obnovljeni romantični hotel, ovogodišnji je dobitnik nagrade "World Travel Award" kao vodeći hotel u Hrvatskoj. Nalazi se na samoj obali šumovitog poluotoka s pogledom na rabački zaljev. 

2x bogati buffet doručak i 2x večera s uključenim bezalkoholnim negaziranim pićima iz šankomata tijekom obroka!

Hotel je samo nekoliko minuta udaljen od starog grada Labina i nadomak je plažama pa stoga možete birati i kombinirati aktivnosti koje volite kako biste kreirali vlastiti nezaboravni odmor u Hrvatskoj.

Očaravajuća plaža uz bistro more, bazeni za zabavu ili potpuno opuštanje, raskošni wellness tretmani i pogled na more od milijun dolara, sve to ima vaše savršeno mjesto za odmor - Valamar Sanfior Hotel & Casa. 

Posebnost wellness centra Hotela Valamar Sanfior je unutarnji bazen s velikom staklenom stijenom koja Vam pruža fantastičan panoramski pogled na more i obližnje otoke. Uživajte u bazenu prije ili poslije finske ili infracrvene saune, ili opuštanja u posebnoj relax zoni. Uz nadoplatu na raspolaganju su vam i mnogi tretmani za ljepotu poput opuštajućih masaža, aromaterapije, anticelulitnih tretmana te mnogi drugi.

Lagani jogging ili šetnja uz more sjajan su početak dana na vašem odmoru u Rapcu. U blizini su i atraktivne biciklističke staze te razne šetnjice, pa odmor možete provesti i upoznajući Istru na sasvim drugačiji način.