[ZA PAROVE] Uživanje u Termama Radenci uz 3 dana i 2 noćenja s polupansionom u Hotelu Izvir 4*, kupanje u termalnom kompleksu, 1x dnevno ulaz u svijet sauni, a sve za 2 osobe...

Super cijena 235,00 €
Uštedi još 12,00 €
Na ovu ponudu ostvarujete dodatnih 12,00 € uštede koje će se pri plaćanju skinuti s Vašeg Osiguraj.me popusta. Newsletter i Osiguraj.me popusti se ne mogu kombinirati. Kliknite na ikonicu kao bi saznali na koji način ostvariti ove popuste.
Kupi

Istražite Terme Radence i neka Vas ljekovita svojstva termalne vode razmaze... Kupon vrijedi do 28.03.2024.

Lječilište Radenci: Srce kaže da!

Gotovo stoljeće i pol lječilišne tradicije i iskustva u području liječenja srčanih bolesti, termalni bazeni i ljubazno osoblje koje će vam se posvetiti svim srcem – to je samo nekoliko dobrih razloga za posjet lječilištu Radenci. Pribrojte još dvjesto pedeset sunčanih dana u godini i, naravno, legendarnu mineralnu vodu, koju si možete natočiti izravno na izvoru ili u njezinim mjehurićima uživati u kupkama, i već je pred vama odmor zbog kojeg će vam zaigrati srce!

Neograničeno kupanje u termalnom kompleksu (na dan dolaska mogućnost kupanja od 11 h) i cjelodnevno kupanje na dan odlaska + 1x dnevno ulaz u hotelski svijet sauni do 15 h (ne vrijedi na dan odlaska) + korištenje ogrtača za kupanje 

Hotel Izvir 4* nalazi se uza zeleni lječilišni park s jedinstvenim izvorom mineralne vode. Ime hotela Izvir naše je odavanje počasti tim čudesnim darovima prirode. Iz hotela postoji izravan ulaz u termalne bazene, bife restorane i zdravstveni te wellness centar.

Udobna standard dvokrevetna soba ima ležaj širine 180 cm ili odvojene ležajeve širine 90 cm, kupaonicu s kadom ili tušem i WC-om te pisaći stol.

Opustite se i rekreirajte u bazenima termalnog svijeta koji je povezan s hotelom: 3 unutarnja termalna bazena, 1 unutarnji bazen za plivanje, 4 vanjska termalna bazena, unutarnji dječji. Gosti hotela imaju slobodan ulaz u sve bazene. 

Gosti hotela također besplatno mogu jednom na dan, do 15 sati, istražiti svijet sauna - 6 različitih sauna i Kneippov bazen. U okviru wellness usluga medico-wellness centra Corrium na raspolaganju su i kupke, masaže te cjelovita wellness ponuda (uz nadoplatu).