Uskršnji odmor u Pohorje Village Wellbeing Resortu uz 3 dana i 2 noćenja s polupansionom za 2 osobe, blagdanske i lokalne specijalitete te uživanje u bazenu u Wellness & SPA Hotelu Bolfenk 4*!

7 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Kupon vrijedi od 22.03. do 01.04.2024.

Naš Pohorje Village Wellbeing Resort - hotelsko-apartmanski kompleks koji se sastoji od četiri stambena objekata - smjestio se na 1050 m visine Mariborskog Pohorja, u srcu mariborske šume. Mjesto nudi jedinstven doživljaj mira, tišine i stapanja sa predivnom prirodom koja ga okružuje. 

WELLNESS & SPA HOTEL BOLFENK 4*

Sobe ispunjene suncem, ukusna domaća kuhinja koju poslužujemo u restoranu hotela Bolfenk te direktan pristup Wellness kući WellNest do koje možete prošetati u papučama i kućnom ogrtaču, obećavaju  savršeni odmor od svakodnevnice.  

Prije nego legnete u udoban krevet, pogled na zvjezdano nebo pomoći će Vam da lakše utonete u san, dok će Vas sljedeće jutro probuditi miris svježe pečenog kruha. U međuvremenu će zraka sunca već proviriti kroz prozor i pozvati Vas u zagrljaj prirode. Sve sobe su opremljene kupaonicom, kabelskim LCD TV i sefom te besplatnom WI-FI internetom.

U sklopu hotela Bolfenk, uz vrhunski restoran, nalazi se i udoban Lobby bar. Doručak i večera poslužuju se na bazi švedskog stola. 

Ponuda uključuje 2 polupansiona uz prigodni uskršnji bogati buffet doručak i večeru punu lokalnih specijaliteta ● smještaj u deluxe dvokrevetnoj sobi s pomoćnim ležajem i balkonom ● neograničeno korištenje unutarnjeg WellNest bazena ● bogata dječja animacija - kreativne radionice, igraonica za najmlađe, šetnje s vodičem do slapa Skalca, potraga za pisanicama... ● besplatan vanjski parking u sklopu resorta

Gosti hotela mogu koristiti usluge Wellness kuće »WellNest« koja se prostire na dvije etaže. Na prvoj se nalazi grijani bazen s energetskom vodom kao i whirlpool s efektom masaže (34 °C). Neograničeno korištenje bazena je uključeno u cijenu.

Lokacija Pohorje Village Wellbeing Resorta nudi sve - uz ugodne smještajne jedinice, kvalitetan Wellnes i Spa centar i domaću tradicionalnu kuhinju, tu su žičara do centra Maribora, brojne pješačke i planinarske staze, energetska staza te adrenalinski bike park Pohorje.