Uživanje u Poreču uz 3 dana i 2 noćenja na bazi polupansiona za 2 odraslih ili 2 odraslih i 1 dijete do 14 godina u Valamar Diamant Hotelu 4*, opuštanje u unutarnjem bazenu...

6 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Boravišna pristojba uključena u cijenu! Kupon vrijedi u terminima 03.03.-08.03., 10.03.-15.03. ili 17.03.-22.03.2024.*Isprintani kupon obavezno ponijeti sa sobom i predati na recepciji prilikom check in-a.

Valamar Diamant Hotel 4*

Poznat po vrhunskim sadržajima za profesionalne sportaše i rekreativce, wellness centru, bazenima i izvrsnoj buffet ponudi, ovaj hotel je najbolji izbor za one koji traže kombinaciju aktivnog odmora, opuštanja i jedinstvenih gourmet doživljaja.

Uz udoban smještaj okružen predivnom borovom šumom na raspolaganju su vam i brojni sadržaji koji će ispuniti vaš odmor - od wellness usluga u Balance Mediterranean Spa (uz nadoplatu), profesionalnih fizioterapeutskih tretmana (uz nadoplatu) i unutarnjeg bazena do raznovrsnih sportskih aktivnosti te Mediterraneo restorana s vrhunskim buffet doručkom i večerom. 

Naši gosti su posebno oduševljeni ponudom hotelskog show-cooking restorana koja uključuje kvalitetan izbor specijaliteta istarske, hrvatske i internacionalne kuhinje, vegetarijanska jela te poseban meni za dijabetičare. 

Na upit pripremamo posebnu ponudu za sportaše i za goste osjetljive na gluten.

Isprobajte i unutarnji bazen s efektima protustrujnog plivanja, gejzirima i slapovima! 

Bazen je grijani, punjen slatkom vodom, veličine 20 x 12,5 m i dubine 80 - 120 cm, a ima efekte protustrujnog plivanja, gejzire i slapove, bazen za djecu s prskalicama i gejzirima; u centru se nalaze i grijane klupe, towel service i wellness bar.