[01.-04.05.] 4TRAVEL BOOM KLUB - 4 dana i 3 noćenja na bazi polupansiona za 2 odraslih i do 3 djece do 11,99 g. u superior apartmanu 4* i BOOM program u Zaton Holiday Resortu 4* za samo 390€!

2 prodanaNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

I ovog proljeća Zaton Holiday Resort donosi Vam pregršt zabave, rekreacije i uživanja u brojnim sadržajima! Kupon vrijedi od 01.05. do 04.05.2024.

PRVOSVIBANJSKI FAMILY BOOM KLUB U JEDNOM OD NAJLJEPŠIH TURISTIČKIH NASELJA NA JADRANU

Apartmansko naselje Zaton Holiday Resort proglašeno je jednim od najljepših turističkih mjesta na Jadranu. Sastoji se od niza kuća u hladu borove šume, okružene mediteranskim zelenilom.

Plaža s međunarodnim priznanjem "Plava zastava" pješčana je i djelomično šljunčana, popločana, te duga oko 1,5 km. Ima tuševe i kabine za presvlačenje, mogućnost iznajmljivanja ležaljki i suncobrana, mrežu za penjanje, tobogan, odbojku na pijesku, iceberg, jumping centar, vodene sportove (uz nadoplatu), beach i snack barove.

Bazenski kompleks obuhvaća u potpunosti renovirane postojeće bazene, nove bazene različitih veličina s popratnim atrakcijama kao i dodatne sadržaje. Bazenski kompleks u Zaton Holiday Resortu prilagođen je svačijem ukusu te je jednom riječju sjajan.

U cijenu uključeni razni zabavni i sportsko-rekreativni sadržaji: akvapark sa 13 bazena, joga, sportski programi, sportska animacija, odbojka, nogomet, košarka, zumba sa Sebastianom, zabavna večera, mini disko za najmlađe, koncert Mirana Rudana i koncert Sebastiana.

Mogućnost nadoplate za dodatni program za djecu: škola rolanja ili koturanja, likovna radionica, znanstvena radionica, bojanje lica, hip hop sa Sebastianom i Lego akademija - robotika!

Moderan dizajn superior apartmana 4* odlično se nadopunjava s izborom namještaja spajajući pritom domaći ugođaj sa suvremenom opremom za što ugodniji boravak. Zaklonjeni mediteranskim zelenilom intimni prostori balkona i terasa idealno su mjesto za okupljanje cijele obitelji. 

Apartmani imaju klima uređaj, sef za čuvanje vrijednosti, TV s ravnim ekranom i satelitskim kanalima, telefon, pristup internetu, kuhinju (mikrovalna pećnica, aparat za kavu, kuhalo za vodu, pribor za kuhanje, hladnjak s pretincem za zamrzavanje), sušilo za kosu, stalak za sušenje rublja te vanjsku garnituru za sjedenje na terasi/balkonu.