Sa Smart Travelom istražite dvorac Miramare, razgledajte Trst - grad sa impresivnim pečatom - i uživajte u okusu talijanske kave Illy na jednodnevnom izletu s uključenim autobusnim prijevozom...

8 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Posjetite slikoviti dvorac Miramare, razgledajte Trst - grad kojem poseban pečat daju impresivne građevine iz doba Habsburške monarhije i uživajte u okusu poznate talijanske kave - Illy… Kupon vrijedi za 1 osobu i odabrani datum.

PROGRAM PUTOVANJA

Okupljanje grupe u 05.45 h i polazak u 06.00 h ispred zgrade gradskog poglavarstva grada Zagreba (trg S. Radića 1), a iz Karlovca (Petrol) prema dogovoru. Polazak iz Rijeke je sa sjevernog odmorišta Vrata Jadrana u 08.10 h.  

Vožnja kroz Sloveniju i Italiju uz usputna zaustavljanja prema potrebi grupe do TRSTA, sjevernotalijanskog grada smještenog u istoimenom zaljevu i nekadašnje omiljene shopping - meke. Po dolasku, odlazak u razgled jednog od najpoznatijih tršćanskih motiva - DVORCA MIRAMARE (u prijevodu sa španjolskog "gledati more"). 

Dvorac je dao sagraditi habsburški nadvojvoda Ferdinand Maksimilijan 1 860 godine, a u njemu je svojevremeno često boravila i popularna carica Sisi. Osim samog dvorca i parka, zanimljive su i šetnice koje ga okružuju i s kojih se pruža izvrstan pogled na grad, more i okolicu. Odlazak do grada, gdje slijedi šetnja uz obilazak najznačajnijih znamenitosti: PIAZZA DELL´UNITA - FONTANA 4 KONTINENTA - VERDIJEVO KAZALIŠTE - RIMSKO KAZALIŠTE - CRKVA SANTA MARIA MAGGIORE - BRDO SAN GIUSTO. Slobodno poslijepodne za obilazak trgovina i uživanje u nekadašnjoj omiljenoj shopping destinaciji, a kada odlučite predahnuti, sjednite na kavu i probajte espresso ILLY. Okupljanje grupe u dogovoreno vrijeme i polazak za Hrvatsku. Ugodna vožnja Italijom, Slovenijom i Hrvatskom uz usputna zaustavljanja prema potrebi grupe. Dolazak na mjesto polaska se očekuje u večernjim satima.