Sjajna ponuda za odmor u Hotelu Center 3* u Novom Mestu - 2 dana i 1 noćenje ili 3 dana i 2 noćenja s odabranim tipom usluge za 2 osobe i cjelodnevno kupanje u Dolenjskim ili Šmarješkim Toplicama!

1 prodanMožete kupovati i dalje!
Super cijena 142,00 €
Uštedi još 8,00 €
Na ovu ponudu ostvarujete dodatnih 8,00 € uštede koje će se pri plaćanju skinuti s Vašeg Osiguraj.me popusta. Newsletter i Osiguraj.me popusti se ne mogu kombinirati. Kliknite na ikonicu kao bi saznali na koji način ostvariti ove popuste.
Kupi

Dijete do navršenih 6 godina BESPLATNO na ležaju s roditeljima! Kupon vrijedi do 31.05.2024.

HOTEL CENTER 3* je moderan hotel u samom srcu Novog Mesta, na glavnom trgu, gdje ćete odmah osjetiti puls grada, ljubazne domaćine i mir zelene prirode i rijeke Krke, koji obuhvaća Novo Mesto. 

U opciji 1 noćenja s doručkom uključena i 1x romantična večera u restoranu Fink & Situla ● u opciji 3 noćenja s doručkom uključena i 1x romantična večera u restoranu Fink & Situla te obilazak destilarije i trgovine čokoladom Berryshka u Dolenjskim Toplicama!

I baš kao što rijeka Krka obuhvaća stari grad, štiti i daje mu čarobnu ljepotu, hotel će Vas zagrliti, prihvatiti i ponuditi Vam udobnost suvremene mistike i bogatu povijest grada.

U sklopu Hotel Centra nalazi se i kafić pa smo u Novo mesto donijeli bečku kavu. Prostor kafića je u stvari uređen tako da unatoč činjenici da se nalaze u samom centru grada, osjećati ćete se opušteno i lijepo te uživati uz staru arhitekturu i opojne mirise od najboljih mješavina kave iz pržionice Julius Meinl koji je od Beča preuzeo egzotične arome i iskustva za putovanje.

Hotel Center ima 17 soba (jednokrevetne, dvokrevetne i trokrevetne), a sve imaju kupaonicu sa tušem ili kadom, WC, sušilo za kosu, CATV, sef, klimu.