Budite zdravi i fit te se počastite paketom od 33 tretmana mršavljenja i oblikovanja tijela u Kozmetičkom salonu Arte Vita u Varaždinu uz 73% popusta!

Ne možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Paket uključuje 15x vježbanja u termo kapsuli, 15x Slim Line infracrvena sauna i 3x elektrostimulacije. Kupon vrijedi do 31.05.2024.

TERMO KAPSULA za vježbanje ima posebno dizajniran i patentiran ležaj koji blagodatno djeluje na kožu i tijelo te poboljšava rezultate fizičkih aktivnosti unutar kapsule. Višestruke su koristi vježbanja u termo kapsulama. Optimalna kombinacija terapija, koja zbog djelovanja infracrvene svjetlosti, konstantne temperature 37 ° C i aktivnog vježbanja omogućava izuzetne rezultate kod gubitka tjelesne težine i opsega na najkritičnijim točkama tijela.

SLIMLINE SAUNA prva je na svijetu sa sistemom visoke temperature i višestrukom stimulacijom. Grijanje, svjetlosna terapija, aromaterapija i masaža pružaju vrhunske rezultate kod gubljena težine putem metaboličkog stimuliranja i poboljšanja općeg zdravstvenog stanja. Ergonomski ležaj, glazba, ekran u boji osjetljiv na dodir, pružit će vrhunski užitak uz gubitak težine i uspješno nadopuniti svaki kozmetički tretman.

ELEKTROSTIMULACIJOM stimuliramo mišiće koristeći elektrode kojima prelazimo po Vašim kritičnim zonama – trbuhu, bedrima, bokovima – s ciljem uklanjanja celulita i uklanjanja masnih naslaga. Tkivo se obavezno prethodno treba premazati gelom koji omogućuje propusnost struje.