Idiličan početak proljeća u povijesnom selu Kotli uz 3 dana i 2 noćenja na bazi doručka za 7 osoba u Villi Kotli Stone House - kamenoj kućici za pravi doživljaj povijesnog i autohtonog duha Istre...

Ne možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Kupon vrijedi do 30.04.2024.

Iako se sastoji od samo petnaestak kuća, staro selo Kotli jedno je od najprivlačnijih izletišta u središnjoj Istri. Smješteno je istočno od Buzeta, u travnatoj dolini Rečine, čije vode, nakon spajanja s pritokom Dragom, dalje teku kao Mirna, najduža i najpoznatija istarska rijeka.

Danas su Kotli zaštićena ruralna sredina sa sačuvanim kortama, baladurima, voltama i slikovitim dimnjacima. Kroz selo protječe rijeka Mirna, padajući u slapovima preko stijena, dubeći u kamenu kotlaste udubine po kojima je selo dobilo ime.

Posteljina, deke, kuhinjske krpe i ručnici uključeni u cijenu!

Ponuda uključuje smještaj u tradicionalnoj istarskoj kući koja može primiti 7 osoba. Ima dnevni boravak sa blagovaonicom, prostranu kupaonicu u prizemlju te tri spavaće sobe na katu i kupaonicu s tuš kabinom.

Zelena unutrašnjost Istre poznata je kao raj za ljubitelje prirode. Istarski brežuljci, rijeke, šumski putevi, stijene svakoj osobi pružaju mogućnost upoznavanja unutrašnjost poluotoka na svoj način. 

Kada se u proljeće na Učki i Ćićariji počnu topiti snjegovi te nakon obilnih kiša, njezinim koritom poteče bujica vode, a krajem ljeta, nakon dugotrajnih suša, može posve presušiti. Pješačenjem pješačkim stazama naići ćete na brojne prirodne ljepote, kao što su slapovi, jezerca, napuštena sela i kanjoni. Isti put možete proći i biciklom.