HeliSpace u Heli Centru u Krapinskim Toplicama - izaberi paket Tandem Mission za dvoje i budi pilot helikoptera na jedan dan ili najam trkaćeg simulatora i osjeti adrenalin rally vožnje!

15 prodanihMožete kupovati i dalje!
Super cijena 80,00 €
Uštedi još 4,00 €
Na ovu ponudu ostvarujete dodatnih 4,00 € uštede koje će se pri plaćanju skinuti s Vašeg Osiguraj.me popusta. Newsletter i Osiguraj.me popusti se ne mogu kombinirati. Kliknite na ikonicu kao bi saznali na koji način ostvariti ove popuste.
Kupi

Kupon vrijedi do 31.05.2024.

Simulatori, Virtualne misije, 3D iluzije i animacije za sve generacije

FLY • DRIVE • PLAY • VR • ART • TOUR • LOUNGE

Tandem Mission ulaznica uključuje: obilazak Centra za obuku pilota, impresivni modeli letjelica, kolekcija pilotske opreme, fotogalerija, obilazak prostora za praktični trening pilota na simulatorima, susret s virtualnim pilotima koji će Vam dati sigurnosne upute i educirati Vas o noćnim letovima i NVG tehnologiji koju posjetitelj može i isprobati + "pre-flight briefing" + "HeliFly" let u simulatoru leta, 5 minuta po osobi (djeca od 6-12 godina obavezno uz pratnju odrasle osobe) + "HeliDrive" full motion trkači simulator, 1 utrka po osobi (ograničenje - osobe iznad 140 cm visine), sve za 2 odrasle osobe. Program traje minimalno 90 minuta.

Najam trkaćeg simulatora uključuje: najam "HeliDrive" full motion trkači simulator 60 minuta za max 6 osoba + 6DOF platforma kretanja, realna simulacija sila koje utječu na vozače tijekom utrke (sway, surge, heave, roll, pitch, yaw) + opcije: Asseto Corsa sa svim svjetskim stazama uključujući i Grobnik ili Rally-u DIRT Rally 2.0 (ograničenje - isključivo za osobe iznad 140 cm visine), sve za max 6 osoba. Program traje 60 minuta. Preporučen dolazak s vlastitim vozačkim rukavicama.

HeliSpace Interaktivni Park tematski je zabavni i edukativni park za odrasle i djecu sa fokusom na svijet tehnologija simulacije. U Parku su predstavljene tehnologije koje se koriste prvenstveno u modernom zrakoplovstvu, aeronautici, moto sportu, industriji zabave pa čak i u likovnoj umjetnosti. 

Posjetitelji imaju jedinstvenu priliku uz pomoć simulatora leta upravljati helikopterom pod vodstvom profesionalnog pilota instruktora, voziti utrke u automobilima različitih voznih karakteristika u vrhunskom ready-to-race trkaćem simulatoru ili se odvažiti na adrenalinski skok padobranom u našem virtualnoj zoni i još mnogo toga.

Za posjet HeliSpace-u nisu potrebne posebne vještine te ne postoji dobno ograničenje. Proizvodi su prilagođeni potrebama i uzrastu svakog korisnika. Ponuda je raznovrsna od interaktivnog obilaska i edukativnih programa o povijesti zrakoplovstva do privatnih i korporativnih događanja, team buildinga i raznih natjecanja.

HeliSpace se nalazi u Krapinskim Toplicama, mjestu poznatom po termalnim lječilištima nedaleko od Zagreba, a djeluje u sklopu aktivnog Centra za obuku pilota.