Opuštanje i zabava u Sloveniji - ulaznica za dijete ili ulaznica za odraslu osobu za cjelodnevno kupanje u termalnom parku Bioterme u Maloj Nedelji!

2 prodanaNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Termalni park Bioterme smješten je usred netaknute prirode, među šumama, brežuljcima i vinogradima... Kupon vrijedi za 1 ulaznicu i 1 osobu te jedan dan, a može se iskoristiti u periodu do 31.03.2024.

TERMALNI PARK BIOTERME - NAJBOLJI TERMALNI PARK 2022.

U kategoriji srednjih termalnih parkova u Sloveniji dobili smo nagradu za 1. mjesto! Jedna je od rijetkih pitkih termalnih voda, pogodna je za oralno liječenje, za ublažavanje želučanih, bolnih i mokraćnih tegoba te potiče opću dobrobit. 

U kompleksu unutarnjih bazena raspolaže sa 600 m2 vodenih površina u pet unutarnjih bazena s temperaturom vode od 30°C do 36°C. 

Posebnost Bioterma je termomineralna voda koja izvire iz dvije bušotine, jedne na 2.273 m i druge na 1.537 m dubine. Na izvoru ima između 42 i 51 stupanj Celzija. Voda je čista, kvalitetna, hipertermalna, bogata natrijem, kalijem i hidrogenkarbonatom. Zbog svojih balneoloških karakteristika pogodan je za rekreacijske, sportske, a posebno zdravstvene svrhe jer povoljno djeluje na održavanje funkcionalnosti sustava za kretanje i kralježnice.