NOVO - Studio ljepote by Goga u Zagrebu donosi Vam fantastične ponude za njegu i obnovu kože lica uz retinol boost, C-vitamin boost ili hydratacija boost već od samo 30 eura!

Puna cijena 52,00 €
Ušteda 42%
Cijena 30,00 €
Uštedi još 2,00 €
Na ovu ponudu ostvarujete dodatnih 2,00 € uštede koje će se pri plaćanju skinuti s Vašeg Osiguraj.me popusta. Newsletter i Osiguraj.me popusti se ne mogu kombinirati. Kliknite na ikonicu kao bi saznali na koji način ostvariti ove popuste.
Kupi

Kupon vrijedi do 15.05.2024.

ULTRAZVUK ZA LICE koristi se za dublje prodiranje preparata jer svojim mikro vibracijama i toplinom aktivira otvaranje stanica. Te svi aktivni sastojci ( vitamini, minerali, fileri, retinol, koenzim Q10, hijaluronska kiselina, vitamin c, kolagen, elastin ) koje nanosimo na kožu se u potpunosti upijaju. Prodiru u stanice koje se unutar nekoliko minuta zatvaraju i taj aktivni sastojak ostaje u njima.

Korištenjem HLADNOG ČEKIĆA ubrzava se metabolizam kože i poboljšava se opskrba stanica kisikom. Zbog pozitivnog efekta na vlakna vezivnog tkiva, koža postaje čvršća i elastičnija. Hladna strana aparata sužava pore i vraća metabolizam u prvobitno stanje.

ULTRAZVUČNA ŠPATULA je uređaj za profesionalni piling lica i dubinsko čišćenje koji radi na frekvenciji od 25 do 27 kHz. Ultrazvučnom špatulom se istovremeno dubinski čiste pore i otklanja sloj odumrlih stanica s površine kože, te pospješuje stanična opskrba kisikom.
Rezultat je čista, glatka i sjajna koža bez crvenila i iritacija. Efekt korištenja ovog uređaja je vidljiv već od prvog korištenja! Koža bude svježa, glatka, elastična i zdravo sjajna, a pore sužene i čiste!

RADIOFREKVENCIJA zagrijava površinske i dubinske slojeve kože što poboljšava metabolizam stanica i cirkulaciju, povećava mišićni tonus i elastičnost tkiva te aktivira fibroblaste i potiče stvaranje novog kolagena.

Tretman radiofrekvencije na licu se koristi za brzo i bezbolno pomlađivanje kože, zatezanje opuštene kože, uklanjanje sivila i umora, smanjivanje bora, regeneraciju tkiva i kože, uklanjanje ožiljaka od akni. Radiofrekvencijom se može povoljno utjecati i na smanjenje podbratka, podizanje očnih kapaka te smanjenje jastučića ispod očiju.