Otputujte u Vodnjan, istražite prirodne i kulturne ljepote istarskih krajeva te odmorite u Sobama Casa Rustica uz 2, 3 ili 4 noćenja na bazi doručka za 2 osobe i 1 dijete do 3 godine!

1 prodanMožete kupovati i dalje!
Super cijena 180,00 €
Uštedi još 9,00 €
Na ovu ponudu ostvarujete dodatnih 9,00 € uštede koje će se pri plaćanju skinuti s Vašeg Osiguraj.me popusta. Newsletter i Osiguraj.me popusti se ne mogu kombinirati. Kliknite na ikonicu kao bi saznali na koji način ostvariti ove popuste.
Kupi

Sačuvana istarska tradicijska arhitektura s dodatkom dijelova u modernijem stilu... Kupon vrijedi od 23.03. do 15.05.2024.

Objekt CASA RUSTICA izgrađen je u blizini već postojeće Kuće Božac, a objedinjuje seoski turizam - izletište za prihvat grupa do 30 osoba te tri sobe za odmor s kupaonicama. U objektu se mogu organizirati razni eventi i proslave (krizme, pričesti, vjenčanja, krštenja, rođendani i dr.), grupni izleti i ostala događanja.

Sačuvana je istarska tradicijska arhitektura s dodatkom dijelova u modernijem stilu te se tako dobilo rustikalno zdanje koje odiše tradicijom i udovoljava suvremenim zahtjevima današnjeg gosta.

Na prvom katu, nalaze se tri odvojene spavaće sobe: soba LAVANDA - dvokrevetna soba s bračnim krevetom, balkonom i kupaonom; soba RUŽMARIN - trokrevetna soba s jednim bračnim krevetom, krevetom za jednu osobu i kupaonom; soba MENDULA - dvokrevetna soba s bračnim krevetom i kupaonom s hidromasažnom kadom. Sve sobe opremljene su sa SAT-TV, WI-FI, telefonom, sušilom za kosu, sefom.

Vodnjan/Dignano je gradić na jugozapadu Istre koji je u prošlosti bio značajno urbano središte. Njegova povijest počela je sa starim Rimljanima koji su se naselili na području grada. Gradska jezgra Vodnjana sačuvala je svoj srednjovjekovni izgled s vežama i uskim uličicama koje nepravilno vijugaju među kućama, s kaldrmama i pročeljima od obrađenog kamena, starim ulicama s još uvijek upečatljivo prepoznatljivim gotičko-venecijanskim, renesansnim i baroknim stilom te brojnim crkvama.