[BRAČ] Idiličan odmor za obitelj i prijatelje - uživajte u 4 dana i 3 noćenja za 10 osoba u Villi Mir Vami tradicionalnog stila s privatnim bazenom u Sumartinu i proljetnoj čaroliji otoka Brača!

Super cijena 549,00 €
Uštedi još 28,00 €
Na ovu ponudu ostvarujete dodatnih 28,00 € uštede koje će se pri plaćanju skinuti s Vašeg Osiguraj.me popusta. Newsletter i Osiguraj.me popusti se ne mogu kombinirati. Kliknite na ikonicu kao bi saznali na koji način ostvariti ove popuste.
Kupi

Okružena bujnim zelenilom i prekrasnim pogledom na Jadran, ova vila savršen je izbor za luksuzni odmor i istinski mir... Kupon vrijedi za 01.-30.04. ili 01.-31.05.2024.

MIR VAMI znači mir koji ćete se osjećati tijekom boravka u ovoj vili smještenoj na idealnoj lokaciji u blizini luke Sumartin. Okružena bujnim zelenilom i prekrasnim pogledom na Jadran, ova je vila savršen izbor za luksuzni odmor u Hrvatskoj, a visok položaj vile nudi vam istinski mir.

Udaljena svega 100 metara od mora, vila je uređena u udobnom tradicionalnom stilu koji stvara topao, domaći ugođaj. U prizemlju se nalaze kuhinja, blagovaonica i dnevni boravak koji ima udobne sofe, televizor i radni stol. Tradicionalna, drvena kuhinja ima sve što vam je potrebno tijekom vašeg boravka za pripremu domaćih jela. 

Iz dnevnog boravka se izlazi na veliku, otvorenu terasu na kojoj se nalazi bazen i prostor za sunčanje. Tu je i velika zasjenjena blagovaonica s vanjskim roštiljem tako da možete kuhati i jesti na otvorenom.

U vili se nalaze 4 dvokrevetne spavaće sobe, kao i kauč na razvlačenje u potkrovlju. Spavaće sobe slijede isti stil opremanja kao i ostatak vile, s toplim drvenim namještajem i udobnim krevetima. 

U sklopu vile nalaze se 4 moderne kupaonice, od kojih su 3 opremljene kadom ili tušem. U jednoj od kupaonica nalazi se i perilica za rublje tako da se doista možete osjećati kao kod kuće i sve ono što uz to dolazi. 

Korištenje bazena uvjetovano je vremenskim prilikama.

SUMARTIN, smješten na istočnom dijelu Brača, odiše obalnim šarmom svojom slikovitom lukom koju krase ribarski brodovi i jedrilice. Uživajte u šetnjama uz obalu i prepustite se nezaboravnim gastronomskim iskustvima. 

Služeći kao ulaz u prirodna čuda Brača, Sumartin nudi pristup skrovitim uvalama idealnim za kupanje i ronjenje. Istodobno, povijesne znamenitosti poput crkve sv. Martina obogaćuju kulturni ambijent.