[DALMATINSKA ZAGORA] Idiličan odmor za prijatelje i obitelj uz 3 noćenja za 8 osoba u luksuznoj Villi Jure u Župi s privatnim bazenom, fitness sobom i saunom te rekreaciju na sportskim terenima!

Super cijena 549,00 €
Uštedi još 28,00 €
Na ovu ponudu ostvarujete dodatnih 28,00 € uštede koje će se pri plaćanju skinuti s Vašeg Osiguraj.me popusta. Newsletter i Osiguraj.me popusti se ne mogu kombinirati. Kliknite na ikonicu kao bi saznali na koji način ostvariti ove popuste.
Kupi

Vila se nalazi u selu Župa, skrivenom dragulju u blizini Parka prirode Biokovo, jedne od najznačajnijih znamenitosti srednjodalmatinske obale. Kupon vrijedi za 01.-30.04. ili 01.-31.05.2024.

Sanjate o mirnom odmoru, daleko od gradske gužve, gdje možete duboko udahnuti i opustiti se? Ne sanjajte više, predstavljamo vam VILLU JURE u Župi - savršen spoj modernog luksuza u prekrasnom prirodnom okruženju koji će vaš odmor učiniti nezaboravnim. 

Villa Jure je dizajnirana tako da spoji moderne tehnologije i prirodu, uključujući solarne panele i punjače za električne automobile. Ima centralnu klimu i grijanje u cijeloj kući, SAT-TV i Wi-Fi internetsku vezu te vanjski parking za četiri automobila. Za održavanje forme na raspolaganju su Vam i soba za fitness i sauna

Ova luksuzna i prostrana vila može udobno primiti do 8 gostiju u 4 prostrane spavaće sobe. Zbog svog osamljenog položaja, možete se opustiti dok se sunčate i kupate u grijanom infinity bazenu vile. Za one koji uživaju u objedovanju na otvorenom, slobodno se poslužite kaminom s roštiljem i blagovaonicom dok pripremate ukusne specijalitete. 

Interijer vile kombinira moderne linije s toplim bojama, pružajući opuštajuću atmosferu. Ljubitelji umjetnosti će cijeniti izvanrednu zbirku slika koje ukrašavaju zidove vile. Minimalistički namješteno prizemlje ima potpuno opremljenu otvorenu kuhinju, blagovaonicu i prostor za sjedenje. Na istoj etaži nalazi se spavaća soba sa vlastitom kupaonicom i izlazom na terasu. Tu je i praonica rublja, WC i spremište za potpuno ugodan boravak. Unutarnje stepenice vode do prvog kata vile, 3 ukusno uređene spavaće sobe s TV-ima. Svaka spavaća soba ima svoju kupaonicu i balkon. 

Kako bi vaš boravak u Villi Jure bio što zabavniji, aktivniji i nadasve što natjecateljski, rezervirajte svoj besplatni termin na obližnjim sportskim terenima gdje možete igrati tenis, košarku, mali nogomet ili uživati ​​u mini golfu ili boćanju.

Ako ste željni avanture, imat ćete izvrsnu priliku posjetiti brojne atrakcije u blizini Župe, kao što su Crveno i Modro jezero, Biokovo Skywalk, Međugorje itd. Također, rajske plaže i noćni život Makarske rivijere udaljeni su samo 20 minuta vožnje od vila.