[BRAČ] Idiličan proljetni odmor u krugu obitelji - uživajte u 4 dana i 3 noćenja za 6 osoba u Villi Dubrava s privatnim bazenom u Pučišću i proljetnoj čaroliji otoka Brača!

Novoizgrađeno, ali tradicionalno imanje na osami okruženo maslinama, smješteno između Postire i Pučišća... Kupon vrijedi od 01.05. do 31.05.2024.

Osjećate li se umorno od užurbanog načina života i posla? Ne tražite više - naš skriveni dragulj, VILLA DUBRAVA ima sve što vam je potrebno za potpuni odmor! Ovo novoizgrađeno, ali tradicionalno imanje nalazi se na otoku Braču, između malih mjesta Postira i Pučišća. Prekrasan maslinik okružuje vilu, a pogled na netaknutu prirodu otoka Brača je nezaboravan. 

Ova šarmantna vila najbolji je izbor za miran odmor iz snova s ​​djecom i obitelji, sa svime što vam je potrebno za uživanje i opuštanje. U vanjskom prostoru nalazi se prekrasan tradicionalni kameni stol ispod drveta, koji pruža prirodnu hladovinu u toplim danima. Vanjski dio također ima kameni roštilj, tako da možete objedovati pod vedrim nebom ili se samo sunčati na ležaljkama uz bazen. 

Kuhinja i blagovaonica potpuno su opremljeni i namješteni ugodnim i primamljivim bojama i rustikalnim (te isključivo dekorativnim) kaminom. Prizemlje otvorenog tipa ima TV i 1 klima uređaj. Na istoj etaži nalazi se i kupaonica. 

Na katu se nalaze dvije komforne klimatizirane spavaće sobe. Prednost ovih spavaćih soba je što krevete možete razdvojiti ili spojiti, kako vam više odgovara.

 Jedna spavaća soba može primiti 2 osobe, druga 3 osobe, a po potrebi još 2 osobe mogu spavati na kauču na razvlačenje u dnevnoj sobi.