[BRAČ] Idiličan odmor za obitelj i prijatelje - uživajte u 4 dana i 3 noćenja za 7 osoba u tradicionalnoj kamenoj Villi Bonaca s privatnim bazenom u Sumartinu i proljetnoj čaroliji otoka Brača!

Super cijena 409,00 €
Uštedi još 21,00 €
Na ovu ponudu ostvarujete dodatnih 21,00 € uštede koje će se pri plaćanju skinuti s Vašeg Osiguraj.me popusta. Newsletter i Osiguraj.me popusti se ne mogu kombinirati. Kliknite na ikonicu kao bi saznali na koji način ostvariti ove popuste.
Kupi

Kupon vrijedi za 01.-30.04. ili 01.-31.05.2024.

Smještena u samom centru Sumartina, VILLA BONACA ima sve što vam je potrebno za potpuni odmor - prekrasan pogled na more, blizina plaže, trajektne i autobusne stanice, brojni obližnji barovi, restorani, konobe i supermarketi.

Ova tradicionalna kamena kuća u svom pomno uređenom vrtu ima bazen s ležaljkama i prekrasan pogled na otoke i cijelo mjesto. 

Prekrasan pogled pruža se s gornjih etaža gdje se nalaze spavaće sobe. Dvije sobe s bračnim krevetima i kupaonicom te spavaća soba s dva odvojena kreveta pružit će vam savršen osjećaj doma zbog drvenog namještaja i malog, ali skladno i moderno uređenog prostora.

SUMARTIN, smješten na istočnom dijelu Brača, odiše obalnim šarmom svojom slikovitom lukom koju krase ribarski brodovi i jedrilice. Uživajte u šetnjama uz obalu i prepustite se nezaboravnim gastronomskim iskustvima. 

Služeći kao ulaz u prirodna čuda Brača, Sumartin nudi pristup skrovitim uvalama idealnim za kupanje i ronjenje. Istodobno, povijesne znamenitosti poput crkve sv. Martina obogaćuju kulturni ambijent.