[BRAČ] Idiličan odmor za obitelj i prijatelje - uživajte u 4 dana i 3 noćenja za 9 osoba u prekrasnoj Villi Vjeka s privatnim bazenom u Sumartinu i proljetnoj čaroliji otoka Brača!

Super cijena 439,00 €
Uštedi još 22,00 €
Na ovu ponudu ostvarujete dodatnih 22,00 € uštede koje će se pri plaćanju skinuti s Vašeg Osiguraj.me popusta. Newsletter i Osiguraj.me popusti se ne mogu kombinirati. Kliknite na ikonicu kao bi saznali na koji način ostvariti ove popuste.
Kupi

Okružena ljupkim kamenim kućama usred maslinika i vinograda, Villa Vjeka odiše bezvremenskim šarmom... Kupon vrijedi za 01.-30.04. ili 01.-31.05.2024.

Smještena u slikovitoj luci Sumartina, VILLA VJEKA utjelovljuje savršeni obiteljski odmor na mirnom otoku Braču. Sa 4 spavaće sobe za odrasle i 2 kauča na razvlačenje za 2 djece, 3 kupaonice i 1 zasebnim toaletom, Villa Vjeka osigurava dovoljno prostora za opuštanje i uživanje. 

Okružena ljupkim kamenim kućama usred maslinika i vinograda, Villa Vjeka odiše bezvremenskim šarmom. Opremljena je drvenim komadima s početka 20. stoljeća, spajajući domaću udobnost s modernim sadržajima. 


Njezino open-plan prizemlje sadrži kuhinju, blagovaonicu i prostor za sjedenje, nadopunjen mirnom vrtnom terasom s bazenom. Na katu se nalaze 3 spavaće sobe, 2 kupaonice i 2 balkona s prekrasnim pogledom na more, dok vanjske stepenice neprimjetno povezuju obje razine. 

Bilo da se izležavate uz privatni bazen, istražujete obližnje plaže ili uživate u obiteljskim sadržajima kao što su ljuljačke i stolni tenis u vrtu, Villa Vjeka obećava opuštanje i mir. 

SUMARTIN, smješten na istočnom dijelu Brača, odiše obalnim šarmom svojom slikovitom lukom koju krase ribarski brodovi i jedrilice. Uživajte u šetnjama uz obalu i prepustite se nezaboravnim gastronomskim iskustvima. 

Služeći kao ulaz u prirodna čuda Brača, Sumartin nudi pristup skrovitim uvalama idealnim za kupanje i ronjenje. Istodobno, povijesne znamenitosti poput crkve sv. Martina obogaćuju kulturni ambijent.