[09.-10.03.] LAST MINUTE ponuda za Dan žena u Hotelu Josipdol - 2 dana, 1 noćenje na bazi doručka za 2 osobe, prigodna večera uz glazbeni show grupe CARISMO i bogati menu!

Ne možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Nezaboravan provod za vikend posvećen ženama! Kupon vrijedi za 09.03.-10.03.2024.

Ambijent restorana, vrhunska gastronomska ponuda te nadasve profesionalno i ljubazno osoblje tradicionalno su pravi izbor tisućama naših gostiju. Ovo je nadaleko poznata adresa za svadbene svečanosti, najluđe dočeke Nove godine, maturalne zabave, Božićne domjenke, proslave Dana žena, prezentacije, krstitke i sve druge prigodne svečanosti.

Kapacitet restorana je 300 sjedećih mjesta. Restoran je opremljen prostorom za glazbu i disco efektima!

HOTEL JOSIPDOL radi cijele godine, raspolaže smještajnim kapacitetom od 28 soba hotelskog standarda tri zvjezdice, restoranom (i izvrsnom kuhinjom !) sa 350 sjedećih mjesta, pizzerijom (originalna krušna peć), pivnicom na galeriji hotela sa 120 sjedećih mjesta, aperitiv barom, kao i zasebnom konferencijskom dvoranom sa 150 sjedećih mjesta. 

Ima vlastito veliko parkiralište za osobna vozila i autobuse kao i 26.000 m2 okolnog prostora s uređenim dječjim igralištem, teniskim terenom, terenom na nogomet i mali nogomet, vlastitim poribljenim jezerom, a rijeka Munjava protiče zemljištem u duljini cca 300 m.

Hotel je udaljen 90 km od Zagreba, autocestom A1 prema Splitu – izlaz Ogulin udaljenosti svega 5 km od pravca A1,  i pozicioniran je gotovo u središtu Hrvatske – točno na polovici puta između sjeverne i južne Hrvatske, na staroj magistralnoj  državnoj cesti Karlovac – Senj na najkraćem putu za Plitvička Jezera.