Spektakularan Uskršnji odmor u Family Hotelu Vespera na Malom Lošinju uz 3 dana i 2 noćenja s polupansionom za 2 odraslih i do 2 djece, pregršt sadržaja i bogat animacijski program za sve uzraste!

7 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Uživajte u blagdanskom ozračju u krugu obitelji na Malom Lošinju... Ponuda vrijedi za 2 odraslih i 1 dijete do 5 godina ili 2 odraslih i 1 ili 2 djece do 12 godina. Kupon vrijedi od 29.03. do 02.04.2024.

Otkrijte pravi mali raj za roditelje i djecu svih uzrasta. FAMILY HOTEL VESPERA opremljen je svime što možete poželjeti za obiteljski odmor. Nalazi se u Sunčanoj uvali, nadomak lijepe šljunčane plaže s kamenim površinama za sunčanje, na svega dvadesetak minuta šetnje od grada Malog Lošinja.

Animacija hotela Vespera prilagođena je dobnim skupinama. Za bezbrižnu zabavu tijekom dana brinu se stručni pedagozi i veseli animatori, dok je večer rezervirana za predstave, mini disco i druge zabavne sadržaje za cijelu obitelj.

Klinci će uživati u Pino Baby i Mini Clubu uz didaktičke i društvene igre dok će teenageri pronaći uvijek popularni stolni tenis i nogomet, pikado, igraće konzole i brojne druge sportske aktivnosti. Kako bi vam što više olakšali brigu za one najmlađe, na usluzi vam je i Mamin kutak otvoren od 0 do 24 gdje ćete pronaći sve potrebno za pripremu obroka i dnevnu njegu vaših mališana.

PINO CLUB je opremljen suvremenim i kvalitetnim didaktičkim igračkama i materijalima koje pospješuju maštu i kreativnost djece dok roditelji bezbrižno mogu uživati u vremenu za sebe. U Pino Clubu djeca su sigurna uz naše stručno osoblje koje će ih animirati i zabaviti. 

EXTRA POGODNOSTI - snack ručak, voda i sokovi za djecu od 2 do 12 godina koji sudjeluju u programu Pino Cluba; popodnevni snack, voda i sokovi za djecu od 2 godine nadalje koji sudjeluju u programu Pino Cluba.

Pino Baby Club (2 - 5 godina) / Pino Mini Club (5 - 8 godina) / Pino Junior Club (8 - 12 godina) / Pino Teen (12+; sportske aktivnosti, turniri u odbojci na pijesku, stolni tenis, badminton, stolni nogomet, mini golf, igre u bazenu, soba za video igre) / večernji animacijski program za djecu, tinejdžere i obitelj.

 

BAZENI FAMILY ACQUA FUN kompleks vanjskih bazena prostire se na tri nivoa kaskadno posloženih prema moru (3.000 kvadrata). Tu se djeca mogu cijeloga dana igrati u bazenima s morskom vodom, loviti se ispod vodenih gljiva, slikati s klaunovima koji špricaju vodu, spuštati se po toboganu, dok se roditelji sunčaju na velikoj terasi u obliku brodske palube.

*Vanjski bazeni su otvoreni u toplijim danima, odnosno ljetnim mjesecima.