[JOŠ NIŽA CIJENA!] Proslavite Dan žena u Hotelu Picok 4* u Đurđevcu uz 3 dana i 2 noćenja na bazi polupansiona za 2 osobe, bogatu večeru i tamburaše 09.03., Wellness & SPA i dodatne pogodnosti!

2 prodanaNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Provedite nezaboravan vikend u znaku Dana žena uz vrhunski polupansion, Wellness & SPA i prigodnu zabavnu večeru! Kupon vrijedi za vikend 08.03.-10.03.2024.

Svakoj ženi poklon iznenađenja!

09.03. bogata večera sa domaćim specijalitetima Podravine uz zabavu sa tamburaškim sastavom Barrique!

HOTEL PICOK 4* je smješten u gradu Đurđevcu, u podravskoj nizini, između dvije prirodno-geografske cjeline, između sjevernih obronaka Bilogore i rijeke Drave. Smještajni kapacitet je 200 kreveta, odnosno 74 dvokrevetne sobe, 4 suite-a i dvije posebno uređene sobe za osobe sa invaliditetom. 

Sve sobe su klimatizirane opremljene TV i satelitskim prijemnikom, telefonom s direktnom linijom, wirelless internetom, sefom i mini barom s bogatom ponudom pića. Kupaonice su opremljene tuš kabinama ili kadama, sušilom za kosu, ogrtačem za wellness i papučama.

Opustite se u hotelskom bazenu i SPA relax zoni sa finskom, parnom i infracrvenom saunom!

EXTRA pogodnosti - 15% popusta na ostale tretmane u wellness centru (kontaktirati na 048/672-253 i rezervirati željeni termin) i 10% popusta na a la carte ponudu hotelskog restorana Đurđevačka Iža!

Na prvi pogled osvojit će Vas i restoran ĐURĐEVAČKA IŽA uređena u tradicionalnom podravskom stilu sa mnogo detalja i predmeta koji podsjećaju na nekadašnje stare đurđevačke i podravske kuće. Posjetitelji mogu "okusiti" povijest kroz niz osmišljenih jelovnika, pa se tako veliki dio gastronomske ponude temelji na starim receptima podravskih domaćica.

Mogućnost kupnje povlaštene karte sa 50% popusta na slijedeće posjete: Mini Zoo centar sa devama, Air Soft Templari (za grupe od minimalno 6 osoba), vožnja skelom ili brodom (samo grupe i uz najavu) po europskoj Amazoni rijeci Dravi, vodenica i mlin Sv. Ana (uz najavu i dogovor sa mlinarom), jahanje konja ili vožnja kočijom (uz prethodnu najavu), Hrvatska Sahara - jedina pustinja u ovom dijelu kontinenta - besplatno.