Spoj prirode i luksuza - vrhunski obiteljski odmor u Istra Premium Camping Resortu 5* by Valamar u Funtani uz 3 dana i 2 noćenja u Istra Home za 4 odrasle osobe i 2 djece do 12 godina!

7 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

EXTRA pogodnost za termin boravka 15.-27.03. - besplatno korištenje fitnessa i unutarnjeg bazena u Hotelu Diamant! Kupon vrijedi za 15.-27.03. ili 05.-26.04.2024.

ISTRA PREMIUM CAMPING RESORT BY VALAMAR smješten je na obali zelenog poluotoka u blizini Funtane i garantira prvoklasni doživljaj kampiranja na moru uz neodoljivi mediteranski šarm. 

Resort je idealan izbor za obiteljski odmor i nudi niz mogućnosti smještaja, od parcela uz more i glamping šatora do prostranih camping homeova i luksuznih camping vila s privatnim bazenima. 

ISTRA HOME 4+2 (34 m + 25 m2) smještena je u Bella Vista camping homeovi/chaletovi /vile, u mirnom dijelu camping resorta, na blagoj uzvisini s prekrasnim pogledom na more.

Ima 2 spavaće sobe (1 spavaća soba sa francuskim krevetom i 1 dječja soba sa 2 odvojena kreveta), 2 kupaonice s tušem, prostrana i natkrivena terasa s roštiljem, prostrana i dobro opremljena kuhinja (perilica za pranje posuđa, mikrovalna pećnica, električni štednjak) s dodatnim ležajem, klimatizaciju, LCD TV sa SAT TV

*Napomena: dodatno se plaća jednokratna naknada od 37 eura koja uključuje čišćenje i početni set posteljine (plahta gornja i donja i jastučnica za bračni krevet, po dvije plahte i jastučnica za 2 odvojena kreveta te po 2 ručnika po osobi za broj najavljenih osoba u camping home-u). U camping home-u s vama mogu boraviti najviše dva kućna ljubimca.