Istražite bjelovarsko-bilogorske krajeve uz dnevni odmor u Agroturizmu Vinia u Bjelovaru - najam sobe i ručak za 2 osobe i samo 79 eura!

1 prodanNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Istražite prirodne ljepote bjelovarsko-bilogorskog kraja te vrhunsku gastro ponudu u Agroturizmu Vinia! Kupon vrijedi do 25.05.2024.

Na prekrasnim brežuljcima, nedaleko grada Bjelovara, smješten je Agroturizam Vinia obitelji Šapić. Naše gospodarstvo sastoji se od 8 hektara vinograda, vinskog podruma, restorana, 7 dvokrevetnih soba sa 3* i 1 dvosobni apartman sa 3*, dvorane za seminare, dječje igraonice, mini kamp i staje sa 15 konja. 

Vinotočje "Vinia" je obiteljska vinarija u kojoj se proizvodi i čuva vino dobiveno od grožđa iz obiteljskih vinograda. Vinogradi se nalaze na pitomim južnim obroncima Bilogore, na četiri lokacije, ukupne površine 8,5 hektara i 34.000 trsova. Najviše je posađeno Rajnskog rizlinga i Graševine, nešto manje je Pinota crnog i Pinota sivog, te Traminca i Muškata žutog.

Na našem gospodarstvu vam možemo ponuditi jahanje, a na lokalnim OPG-ovima možete degustirati i kupiti domaće proizvode. Prilikom boravka u Agroturizmu Vinia predlažemo Vam da posjetite okolne gradove i povijesno kulturne znamenitosti, kao i eno gastro ponudu.

Mogućnost degustacije vina 4 etikete za samo 8 eura / osobi uz prethodnu najavu; mogućnost rekreacijskog jahanja ili probnog jahanja uz 20% popusta (više pogledajte na https://vinia-adventure.hr/).

Pozivamo bicikliste, jahače, motoriste, planinare, šetače kao i sve ostale da upoznaju našu predivnu Bilogoru!

Jahanje – Konjički klub Vinia nudi usluge novim jahačima da usvoje osnovne tehnike jahanja, usavrše jahanje, a one iskusnije upoznaju prelijepe terene Bilogore, terensko jahanje kroz slikoviti krajolik uz lokalne rječice, prekrasne prirodne šume, ribnjake, voćnjake, vinograde.