[10.-12.05.] Vikend odmora i zabave u Hotelu Picok 4* u Đurđevcu uz 2 noćenja na bazi polupansiona i brunch za 2 osobe, Wellness & SPA i 2 ulaznice za koncert Hanke Paldum i Duška Kuliša 11.05.!

4 prodanaNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Ne propustite priliku za bijeg u prekrasne podravske krajeve i bogatu ponudu Hotela Picok 4*! GRATIS djeca do 7 godina! Kupon vrijedi za 10.05.-12.05.2024.

Zabavite se na specijalnom koncertu Hanke Paldum i Duška Kuliša 11.05. u velikom šatoru iza hotela (s početkom u 20h)!

HOTEL PICOK 4* je smješten u gradu Đurđevcu, u podravskoj nizini, između dvije prirodno-geografske cjeline, između sjevernih obronaka Bilogore i rijeke Drave. Smještajni kapacitet je 200 kreveta, odnosno 74 dvokrevetne sobe, 4 suite-a i dvije posebno uređene sobe za osobe sa invaliditetom. 

Sve sobe su klimatizirane opremljene TV i satelitskim prijemnikom, telefonom s direktnom linijom, wirelless internetom, sefom i mini barom s bogatom ponudom pića. Kupaonice su opremljene tuš kabinama ili kadama, sušilom za kosu, ogrtačem za wellness i papučama.

Opustite se u hotelskom bazenu i jacuzziju te SPA relax zoni sa finskom i infracrvenom saunom!

EXTRA pogodnosti - 15% popusta na ostale tretmane u wellness centru (kontaktirati na 048/672-253 i rezervirati željeni termin) i 10% popusta na a la carte ponudu hotelskog restorana Đurđevačka Iža!

Na prvi pogled osvojit će Vas i restoran ĐURĐEVAČKA IŽA uređena u tradicionalnom podravskom stilu sa mnogo detalja i predmeta koji podsjećaju na nekadašnje stare đurđevačke i podravske kuće. Posjetitelji mogu "okusiti" povijest kroz niz osmišljenih jelovnika, pa se tako veliki dio gastronomske ponude temelji na starim receptima podravskih domaćica.

U cijenu uključene i 2 ulaznice za multimedijalni Posjetiteljski centar Đurđevački pijesci!

POSJETITELJSKI CENTAR ĐURĐEVAČKI PIJESCI na multimedijalan način prezentira posjetiteljima kroz koncept proširene stvarnosti u zatvorenom prostoru sve posebnosti pustinjskog krajolika i bogatstvo raznolikosti životinjskog i biljnog svijeta koji živi na pijescima i to neovisno o godišnjem dobu i vremenskim uvjetima. 

Opremljen je najnovijom tehnologijom unutar kojega je postavljen multimedijski, interaktivni i visokotehnološki koncept, a kojemu je cilj posjetiteljima prenijeti iskustvo na način da stekne znanja o zanimljivom fenomenu Đurđevačkih pijesaka.