NOVO - iskusite luksuzni turski hamam u Amman Spa u Sarajevu - hammam u trajanju 60 minuta i masaža uljem u trajanju 60 minuta za samo 84 eura / osobi!

Ne možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Možete izabrati između sportske, relax, deep tissue, aromaterapije ili masaže vrućim uljem! Prepustite se duboko opuštajućem i revitalizirajućem iskustvu u kojem se uživa vjekovima, a koje će Vam pružiti profesionalno spa osoblje... Kupon vrijedi do 20.05.2024.

Smješten u srcu starog grada Sarajeva, Baščaršije, Amman Spa & Hammam je ultimativno odredište za opuštanje i okrepljenje. Sa svojim profesionalnim terapeutima za masažu i nizom spa rituala, ovo wellness utočište nudi savršen bijeg od užurbanosti svakodnevnog života. 

Tri prostrana sprata Amman SPa osiguravaju privatnost svakom gostu, pružajući mirno okruženje za opuštanje. Osim masaža i spa rituala, u Amman Spa možete uživati u sauni, hammamu i raznim kozmetičkim tretmanima prilagođenim Vašim potrebama.

Naš hamam je tradicionalno tursko kupatilo sa modernim sadržajima, dizajnirano da pruži jedinstveno i nezaboravno spa iskustvo. 

U ovom paketu uključen je turski hammam u trajanju od 60 minuta što pozdrazumijeva kupanje od strane terapeuta na toploj mermernoj ploči, piling rukavicom i kremasti piling sa solju iz Mrtvog mora, te masaža uljem po izboru u trajanju od 60 minuta. Ukupno trajanje 120 minuta.