Počastite se dužim odmorom u svibnju u vrhunskim mobilnim kućicama Brioni Sunny Camping nadomak Pule uz 8 dana i 7 noćenja te izbor smještaja za do 5, 6 ili 7 osoba!

1 prodanMožete kupovati i dalje!
Super cijena 299,00 €
Uštedi još 15,00 €
Na ovu ponudu ostvarujete dodatnih 15,00 € uštede koje će se pri plaćanju skinuti s Vašeg Osiguraj.me popusta. Newsletter i Osiguraj.me popusti se ne mogu kombinirati. Kliknite na ikonicu kao bi saznali na koji način ostvariti ove popuste.
Kupi

Odaberite željenu vrstu mobilne kućice - standard, comfort, superior ili superior prestige! Kupon vrijedi od 05.05. do 16.06.2024.

Brioni Sunny Camping nalazi se na odličnoj lokaciji – 5 km od ribarskog mjesta Fažana iz kojeg brodovi voze do Nacionalnog parka Brijuni te 7 km od antičke Pule s najvećom atrakcijom Arenom i blizu tvrđave Punto Christo.

 

Zbog različitih mogućnosti smještaja, prekrasne šljunčane plaže i pogleda na Nacionalni park Brijuni, Brioni Sunny Camping privlači mlade, ali i obitelji željne aktivnog odmora u prirodi. Sve smještajne jedinice raspoređene su blizu mora ili u prirodnoj hladovini šume.

Standard za do 5 osoba (4 odrasle osobe i 1 dijete do 10 godina) ● Comfort za do 6 osoba (5 odraslih osoba i 1 dijete do 12 godina) ● Superior za do 7 osoba (6 odraslih osoba i 1 dijete do 12 godina) ● Superior Prestige za do 5 osoba (4 odrasle osobe i 1 dijete do 12 godina)

MOBILNA KUĆICA STANDARD

Sadržaj: kuhinja s blagovaonicom (kuhinjska niša sa plinskim ringovima za kuhanje, hladnjak, mikrovalna pećnica, aparat za kavu, kuhalo za vodu, klima uređaj, posuđe), dnevni boravak (kutna garnitura za sjedenje, TV, ležaj na razvlačenje), 1 spavaća soba s bračnim krevetom, 1 spavaća soba s dva odvojena kreveta, kupaonica (WC, tuš-kabina, lavabo). Sobe su opremljene poplunima, dekama i jastucima. Kućica ima natkrivenu drvenu i opremljenu terasu.



MOBILNA KUĆICA COMFORT

Sadržaj: kuhinja s blagovaonicom (kuhinjska niša s plinskim pločama za kuhanje i napom, sudoper, hladnjak s ledenicom, mikrovalna pećnica, kuhalo za vodu, klima uređaj, posuđe), dnevni boravak (kutna garnitura za sjedenje, SAT-TV), 1 spavaća soba s bračnim krevetom, 1 spavaća soba s dva odvojena kreveta, 1 spavaća soba s krevetom na kat, kupaonica (WC, tuš-kabina, lavabo). Sobe su opremljene poplunima, dekama i jastucima. Kućica ima natkrivenu drvenu i opremljenu terasu.

MOBILNA KUĆICA SUPERIOR

Mobilna kućica se sastoji od 3 spavaće sobe, kuhinje (aparat za kavu, hladnjak s ledenicom, mikrovalna pećnica i posuđe), dnevnog boravka (dodatnim ležajem na izvlačenje, SAT-TV), kupaonice (tuš kabina, toalet). Osim toga kućica ima natkrivenu drvenu i opremljenu terasu. Kućica je opremljena sa klima uređajem. Sobe su opremljene poplunima, dekama i jastucima.

MOBILNA KUĆICA SUPERIOR PRESTIGE

Mobilna kućica se sastoji od 2 spavaće sobe (svaka spavaća soba ima svoj tuš/wc), kuhinje, dnevnog boravka sa dodatnim ležajem na izvlačenje. Osim toga kućica ima natkrivenu drvenu i opremljenu terasu. Kućica je opremljena sa klima uređajem, SAT-TV, mašinom za pranje rublja, hladnjak s ledenicom i posuđem. Sobe su opremljene poplunima, dekama i jastucima.

Obavezna nadoplata za boravišnu pristojbu + 50€ za završno čišćenje, TV, struju i plin + 100€ za depozit (naplaćuje se prilikom dolaska našem predstavniku, vraća se prilikom odlaska; u slučaju nastanka štete prilikom korištenja, šteta će se naplatiti u visini nastalog troška saniranja štete).

Jedinstvena lokacija uz more s pogledom na brijunsko otočje, šljunčana plaža dugačka 1500 m, parcele i camping homeovi u hladu zelenila ili do mora, smještaj u hostelu s opcijom polupansiona ili punog pansiona, bogata ponuda sportova, à la carte restoran, barovi i beach bar.