Doživite SPRING VIBES u Crikvenici uz 3 dana i 2 noćenja na bazi polupansiona za 2 osobe u Boutique Hotelu Esplanade 4*, opuštanje u SPA zoni, slatko iznenađenje i dodatne pogodnosti!

4 prodanaNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Uživajte u jedinstvenom boutique hotelu uz bogate i raznovrsne sadržaje za najbolji proljetni odmor! Kupon vrijedi ovisno o odabranom terminu, do 04.06.2024.

2x bogati buffet doručak i 2x gurmanska večera u 4 slijeda ● slatko iznenađenje i boca vode 0,7L u sobi po dolasku ● korištenje SPA zone ● 20% popusta na sve masaže i wellness tretmane ● 10% popusta na slastice u kavani Inter

Za vrijeme boravka, preporučamo Vam šetnju Ljubavnom cesticom (šetnica inspirirana ljubavnim pričama) kako biste upoznali i romantičnu stranu Crikvenice...

*Za sve rezervacije izvršene do dana 20.03. vrijede GRATIS ulaznice za koncert Parnog Valjka u Crikvenici 13.04.! Više možete pronaći OVDJE!

BOUTIQUE HOTEL ESPLANADE 4* prava je poslastica za ljubitelje malih intimnijih hotela. Smješten na obalnoj šetnici uz glavnu gradsku plažu, nudi jedinstven i nezaboravan doživljaj uz individualni pristup svakom gostu. Bogati à la carte doručak garantira neodoljiv spoj mirisa i okusa.

Hotel je svega nekoliko koraka udaljen od poznate crikveničke pješčane plaže koja obiluje rekreativnim i sportskim sadržajima. Pozicija hotela idealna je za duge šetnje uz more, po poznatoj šetnici zdravlja. Crikvenica je još od početka prošlog stoljeća poznata kao klimatsko lječilište i blagotvoran kraj za zdravlje. Zato mnogi željni mira, opuštajuće atmosfere i zdrave klime odabiru Crikvenicu kao odredište svog posjeta. Tome će svakako pridonijeti pješčana plaža, pogled na otok Krk i njegove uvale.

Sve su sobe imaju telefon, SAT-TV, Wi-Fi, tuš/kada/WC, klima uređaj, sušilo za kosu, sef te mini bar.

Izgrađen davne 1930. godine i potpuno obnovljen 2017. godine, ovaj je hotel već desetljećima omiljeno odredište naših gostiju bez obzira otkuda dolazili. 

Udaljen samo nekoliko koraka od pješčane plaže, s koje se pruža prekrasan pogled na otok Krk, zrači posebnim šarmom iz svakog svog kutka. Prava oaza mira i ljepote, idealno je polazište za duge romantične šetnje uz more zahvaljujući svom položaju odmah na šetnici.