[NOVO] Uživajte u Uskrsu uz bogatu ponudu Grand Hotela Bonavia 4* u Rijeci - 3 dana i 2 noćenja na bazi polupansiona za 2 odraslih i 1 dijete do 12 g., Uskršnji doručak, opuštanje u sauni...

2 prodanaNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Šunkica, jaja i uskršnji kolači imaju bolji okus uz pogled na more - pridružite nam se u Grand Hotelu Bonavia te uz blagodati riječkog područja proslavite Uskrs na drugačiji način! Kupon vrijedi od 29.03. do 01.04.2024.

Grand Hotel Bonavia najnovija je akvizicija Jadran hotela Rijeka. Bonavia, s bogatom tradicijom dugom preko 140 godina i svojim zanimljivim sadržajima, poslovna je oaza u centru grada, ali je i idealan odabir za romantične vikende.

Uz 120 smještajnih jedinica s jedinstvenim pogledom na grad, u sklopu hotela je i à la carte restoran Kamov te caffe bar Dante. Za poslovna događanja gostima su na raspolaganju dvorane za sastanke, konferencijska dvorana i poslovni centar. Wellness i spa zona hotela nude pregršt jedinstvenih tretmana za relaksaciju i uživanje, a u sklopu hotela je i fitness dvorana.

VIP tretman u sobi na dolasku - voće i voda ● prigodni Uskršnji doručak ● kolač i topli napitak u hotelskim barovima ● korištenje saune i fitnessa

A la carte restaurant Kamov profinjenog je interijera koji nudi kulinarske klasike kao i moderne okuse Kvarnera. Uživajte u primamljivoj atmosferi café bara Dante i uz svoju jutarnju kavu odaberite poslasticu iz naše bogate kolekcije slastica.

Wellness oaza Grand Hotela Bonavia prostire se na 250 m² i posvećena je vašem opuštanju, ljepoti i poboljšanju zdravlja. Uživajte u opuštajućem interijeru obasjanom relaksirajućim bojama, ugodnom glazbom te nježnim mirisima. Prostor je obogaćen prirodnim materijalima i ambijentalnom igrom svjetla.

Gosti hotela mogu neometano prijeći iz ugodne atmosfere vlastite sobe direktno liftom hotela do wellnessa koji nudi finsku saunu, tursku kupelj i relax zonu s ležaljkama.

U našem fitness centru, opremljenom visokokvalitetnim spravama američke tvrtke Precor, pronaći ćete sve za brigu  o svom tijelu, ne dopuštajući da vam nijedan dan izmakne iz redovite rutine vježbanja.

Prijedlozi za slobodno vrijeme u Rijeci i Opatiji

Winter pass Rijeka - besplatne ulaznice za riječke muzeje i znamenitosti: Muzej grada Rijeke – Palača Šećera, Muzej grada Rijeke – "Kockica", Muzej moderne i suvremene umjetnosti, Prirodoslovni muzej Rijeka, Pomorski i povijesni muzej Hrvatskog primorja Rijeka, JGL Muzej farmacije, Trsatski kaštel, Peek&Poke – Muzej djetinjstva, Peek&Poke – Muzej informatike, Astronomski centar Rijeka (gosti prime QR code dolaskom u objekt).

Uskršnja ponuda u Opatiji (30 minuta vožnje od Grand Hotela Bonavia) - animacija za najmlađe, rekreativne aktivnosti, koncerti, izložbe oldtimera i brojna druga događanja. Opušteno i blagdansko raspoloženje prvih proljetnih dana nudi priliku za istraživanje lokalnih staza i šetnica uz organizirane rute nordijskog hodanja, uživanje u prigodnoj gastronomskoj ponudi ili druženje uz koncerte na otvorenom na kojima nastupaju poznata imena jazz, popularne i klasične glazbe. 

Uskršnja događanja najviše vole najmlađi, kojima je program posebno prilagođen, uz brojne animacijske aktivnosti i zabavne igre u parku.