Uz do 75% popusta do lijepo oblikovane i tonirane linije - Perfect Body Beauty Bar u Zagrebu donosi Vam ponudu tretmana brazilske maderoterapije i presoterapije uz vakuum vreću ili butt lift!

4 prodanaNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Ponuda je namijenjena isključivo ženama. Kupon vrijedi do 29.05.2024.

Razlika između brazilske i klasične maderoterapije jest to što se brazilska maderoterapija radi kombinacijom ručnih pokreta, masažom oklagijama i sa šest specifičnih madero vakuum čašica tako da se u toku terapije tijelo savršeno modelira i čini privlačnijim.

Osoblje Perfect Body - Beauty bara & edukacijskog centra educirano je u jedinom certificiranom centru za izvođenje brazilske maderoterapije u Banja Luci te su također među prvima u Hrvatskoj koji se bave izvođenjem i davanjem edukacije za brazilsku maderoterapiju.

Butt lift je sve popularniji tretman za vidljivo zategnutu, podignutu i zaobljenu stražnjicu! Ovim tretmanom podiže se i konturira stražnjica, stimuliraju se mišići, razbija celulit i masne naslage te se poboljšava cirkulacija i elastičnost kože. Potpuno je neinvazivan, a rezultati ovise o pojedincu jer je nekima potrebno 2 ili više serija za vidljive rezultate. Moguća nuspojava: crvenilo na stražnjici koje ne traje dugo (cca 3 - 5 min) niti bi vas trebalo odvratiti od redovnih aktivnosti.

Presoterapija / limfna drenaža odličan je tretman za detoksikaciju organizma i jačanje imuniteta. Ona djeluje na limfni sustav i njegov tijek, pa samim time i na odvođenje viška tekućine iz organizma i celulit. Vrlo je učinkovita kod osjećaja teških nogu, a uz sve to je iznimno opuštajuća!

Vakuum vreća razgrađuje celulit, uklanja naslage poput "narančine kore", razgrađuje postojeće masne naslage na tijelu, blokira stvaranje novog masnog tkiva i pospješuje izbacivanje tekućine iz organizma.