[50% POPUSTA!] Prekrasne i oblikovane usne u Salonu ljepote lady Goga u zagrebačkim Dugavama - AQUARELLIPS - mikropigmentacija usana s uključenom 1 korekcijom!

EXTRA pogodnost - 10% popusta na bilo koji tretman lica ili puder obrve prilikom slijedećeg dolaska u salon! Kupon vrijedi do 10.06.2024.

Salon ljepote lady Goga

Prije tretmana savjetujemo hidratizaciju i piling usana kako bi tretman bio što uspješniji, a usne lijepo obojane. 

Pola sata prije početka tretmana nanosi se lokalni anestetik u obliku kreme. Nakon izvršene pripreme, počinje tretman mikropigmentacije. Svaka osoba ima određenu boju na svojim usnama te se preko ruba usana NE prelazi. Trajna šminka nije ruž koji će biti iste boje preko ruba, to je pigment koji unosimo u kožu.

Usta nateknu tijekom tretmana, osobito punija usta, ali ta nateklina splasne do kraja dana. Nikako se ne preporuča stavljati led iza tretmana jer mogu nastati ozebotine. Anestetik popusti do kraja te će tada imati osjećaj "mravaca". Nakon tretmana možete normalno konzumirati hranu i prati zube.

POSEBNE NAPOMENE: mikropigmentacija se radi na bazi iglica od nikala, stoga je jako bitno i popiti tabletu za alergiju sat vremena prije u slučaju da klijentica ima takvu alergiju otprije. Također, u slučaju da je klijentica imala herpes, obavezno se mora javiti liječniku kako bi dobila lijekove i kako ne bi došlo do negativne reakcije. 

U svakom slučaju, klijentica je dužna informirati kozmetologa o eventualnim alergijama ili medikatoznoj terapiji prilikom dogovora, a poslije tretmana informirati se o savjetima, potrebnoj daljnjoj njezi i preporukama kozmetologa.

Prava boja doći će do izričaja nakon 28 dana kada se može po želji doraditi (npr. punija, jača boja). Tijekom tih 28 dana doći će do ljuštenja kože i tada je bitno da se ljuskice NE diraju i NE trgaju. Moguć je osjećaj suhoće na ustima koji se može ublažiti Bepanten kremom ili zato predviđenom Sviato after care kremom (može na naručiti u salonu). Mogući su i podljevi, osjećaj suhoće koji će proći unutar mjesec dana, a njihov intezitet ovisi o starosnoj dobi klijenta, prehrani, ljekovima, kvaliteti koži i hormonalnom disbalansu. NE koristiti labelo, ruževe, sjajila i sl. dok sve ne zacijeli.