Uživajte u popularnoj Crikvenici i odmoru u Hotelu Crikvenica 4* uz 3 dana i 2 noćenja na bazi polupansiona za 2 osobe, piće dobrodošlice, poklon suvenir, besplatan najam nordic walking štapova...

Ne možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Djeca do 5 godina GRATIS u krevetu s roditeljima! Kupon vrijedi od 25.04. do 31.05.2024.

HOTEL CRIKVENICA 4*

Smješten svega 50-ak metara od mora, na glavnoj promenadi, okružen mnoštvom malih dućana i kafića, hotel je dovoljno blizu svim važnijim događajima koji Vas očekuju u Crikvenici.

Prvi hotel na mjestu današnjeg Hotela Crikvenica izgradio je davne 1902. pomorski kapetan Emeriko Car koji je kasnije bio i načelnik općine Crikvenica. 
Hotel je u svojoj stogodišnjoj povijesti više puta mijenjao izgled kao i vlasnike. U 2016. godini u potpunosti je renoviran te danas gostima nudi smještaj u 89 moderno opremljenih soba.

2x bogati buffet doručak i večera ● piće dobrodošlice (1 čaša pjenušca) ● 1 boca mineralne vode u sobi ● 1 poklon suvenir hotela Crikvenica kao uspomena na boravak ● besplatan najam nordic walking štapova

Gosti vole naše Superior sobe ne samo zbog ugodne i opuštajuće atmosfere već i udobnog kreveta koji jamči čvrsti san. 

Svaka soba ima balkon i vlastitu kupaonicu s tušem. Sadržaj sobe: spavaća soba s bračnim krevetom • kupaonica s tušem • besplatni bežični Internet • klima uređaj • LCD Smart TV • sef u sobi • mini bar.

Restoran hotela Crikvenica nudi kombinaciju mediteranske kuhinje i tradicionalnih jela različitih hrvatskih regija, spravljenih od svježih namirnica s kontinenta i mora. Za savršen spoj hrane i pića gostima je na raspolaganju zavidan izbor odličnih vina poznatih hrvatskih vinara kao i domaćih i stranih žestokih pića. Na kraju obroka zasladite se okusima izvrsnih sladoleda ili tradicionalnih slastica pripremljenih na moderan i inovativan način.  

Za goste koji traže savršeno opuštanje i osvježenje, hotel nudi besplatno korištenje sunčališta sa direktnim pogledom na more i otoke. Doživite romantičan zalazak sunca i uživajte u jednom od najljepših pogleda na crikveničkoj rivijeri. Ova otvorena oaza hotela Crikvenice učiniti će Vaš boravak još ljepšim i ugodnijim.