Provedite proljetni odmor s obitelji u Valamar Parentino Hotelu 4* u Poreču uz 3 dana i 2 noćenja na bazi polupansiona za 2 odrasle osobe i do 2 djece do 12 godina!

5 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Boravišna pristojba uključena u cijenu! Kupon za tjedne opcije vrijedi za 01.-05.04., 07.-12.04., 14.-19.04. ili 21.-26.04.2024.; kupon za vikend opcije vrijedi za 05.-07.04., 12.-14.04. ili 19.-21.04.2024.

Valamar Parentino Hotel 4* pravi je komadić raja na moru udaljen samo pet minuta hoda od srca Poreča. Uz stari grad na dohvat ruke i šljunčanu plažu na samo nekoliko koraka, ova obiteljska oaza na moru jamči odmor u Istri ispunjen zabavom koji će svi gosti u vašoj grupi dugo pamtiti. 

Smješten između raskošnog parka i obiteljske plaže Val Family, Valamar Parentino nudi najbolje od Poreča i okolice za savršen obiteljski odmor. 

Soba za 2+1 (22 - 24 m2) ima spavaću sobu s bračnim krevetom ili odvojenim krevetima (180x200) i sofu, kupaonicu s tušem / kadom, balkon, klimatizaciju, LED SAT TV, sušilo za kosu, telefon i Wi-Fi pristup Internetu.

Soba za 2+2 (26 - 29 m2) ima spavaću sobu s bračnim krevetima ili odvojenim krevetima (180x200), kauč, kupaonicu s tušem / kadom, balkon, klimatizaciju, LED SAT TV, sušilo za kosu, telefon i Wi-Fi pristup Internetu.

U Valamar Parentino Hotelu svaki doživljaj možete začiniti dobrom hranom i kapljicom. Hotelski restoran Mediterraneo svakodnevno poslužuje vrhunski buffet doručak i večeru koristeći lokalne sastojke i morsko podneblje kao inspiraciju za zdravu mediteransku prehranu. U ovom redizajniranom premium buffet show-cooking restoranu uključena su i bezalkoholna negazirana pića iz šankomata tijekom obroka, a restoran krasi i prostrana terasa s pogledom na bazen i borovu šumu.

Antički grad Poreč, jedno od najpopularnijih turističkih odredišta u Hrvatskoj smiješi vam se na zapadnoj obali poluotoka Istre. U svojoj atraktivnoj povijesnoj jezgri još uvijek čuva najljepši spomenik ranobizantske umjetnosti na Mediteranu – Eufrazijevu baziliku iz 6. stoljeća pod zaštitom UNESCO-a. Spojite opuštanje na uređenim plažama s istraživanjem prirodnih i povijesnih atrakcija Poreča i okolice.