Svratite u Vodice i uživajte u proljetnom ruhu morskog odmora u Hotelu Villa Arausana & Antonina uz 3 dana i 2 noćenja na bazi doručka za 2 osobe, romantičnu večeru, poklon dobrodošlice...

Ne možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

... a u obližnjem Hotelu Punta opustite se u unutarnjem bazenu i saunama! Kupon vrijedi od 05.05. do 30.05.2024.

Smješten u jednom od najpopularnijih turističkih središta Dalmacije - Vodicama - na samoj plaži i udaljen svega nekoliko koraka od centra grada Vodica, Hotel Villa Arausana & Antonina nudi svojim gostima komforne i moderno uređene sobe te koncept visokokvalitetne i personalizirane usluge. Posebna pažnja posvećena je svakom pojedinom gostu te nas raduje što Vam možemo pružiti uslugu jer mi smo tu zbog Vas.

Potpuno obnovljen i moderno dizajniran, Hotel Villa Arausana & Antonina pruža vrhunsku uslugu smještaja i mogućnost uživanja u ugodnom ambijentu našeg restorana na samoj plaži s bogatom gastro ponudom.

Poklon dobrodošlice - pjenušac i jagode u čokoladi u sobi na dan dolaska ● 2x doručak i 1x romantična večera uz svijeće i čašu vina te romantičnu dekoraciju stola (izbor između 3 menija - mesni, riblji ili vegetarijanski)

EXTRA pogodnost - posluga doručka u sobu bez nadoplate (na upit)

Hotel Villa Arausana & Antonina raspolaže s elegantno dizajniranim i opremljenim sobama u dvije zgrade. Stilski dizajnirane i opremljene u skladu sa suvremenim potrebama i navikama gostiju, klimatizirane sobe raspolažu sa minibarom, elektroničkim sefom, LED Sat TV-om, radnim stolom, balkonom sa sjedećom garniturom. Moderno uređene kupaonice sadrže tuš, sušilo za kosu i pomno biranu potrebnu kozmetiku.

Besplatno korištenje unutarnjeg bazena i sauna unutar Wellness & Spa centra u obližnjem Hotelu Punta (ovisno o raspoloživosti, uz prethodnu rezervaciju termina na recepciji hotela) ● 20% popusta na sve masaže